1

Temat: Kosz sprzęgła.

Witam mam pytanie czy wewnętrzny kosz sprzęgła czyli tam gdzie wkręcamy śrubki mocujące sprężyny powinien być wyważony czy nie?
Dzieki.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

2

Odp: Kosz sprzęgła.

Doberek

Weż no opisz jakoś tak paszczowo co masz na myśli  sam będziesz go wywarzał czy co?

Nie słyszałem żeby to się robiło

A co się dzieje

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

3

Też nie słyszałem o tym żeby kosz sprzęgłowy się wyważało.  Koło magnesowe owszem, ale czy kosz  ?

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

4

Nie wyważa się

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

Nie ma co opisywać, stary temat bo śmiga bez wywarzania i jest okej, czytałem na innych forach i również taka opinia była.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))