Temat: Jaka kamera?
Pany, przyszła pierwsza wypłata i trzeba coś wydać :D Niby chcę hero 3 ale rozważam też kupno zwykłej kamery HD takiej zęby mozna było cos przyblizyć czasem itd nie znam sie więc pytam co polecacie.
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaka kamera?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pany, przyszła pierwsza wypłata i trzeba coś wydać :D Niby chcę hero 3 ale rozważam też kupno zwykłej kamery HD takiej zęby mozna było cos przyblizyć czasem itd nie znam sie więc pytam co polecacie.
hero 3 :P
Nie ma uniwersala. Albo chcesz zwykłą kamerę i poprzybliżać sobie czy ponagrywać ze statywu. Takiej kamery tak łatwo nie zamocujesz gdzie chcesz i jak chcesz. To jest dobra opcja jak latasz z ziomeczkami i macie jakiś plac tor czy coś.
Albo bierzesz Gopro. Nagrywasz ile wlezie z kasku czy latasz sam czy z kimś. Nie martwisz się czy ci upadnie w błocie czy na asfalcie jak lecisz na gumie. Rąk do filmowania nie potrzeba
Mi sie wydaje, że raku chce gopro do akcji, a zwykłą kamere do nagrywania czegoś z łapy, a nie do użytku na moto.
Kiedyś używałem takiej kamery, tylko starszy model miałem.
[url]http://www.sony.pl/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-gw55ve[/url]
Zajebiście się ją trzyma, ma małe gabaryty i nagrywa na kartę pamięci.
Jedyny minus to cena. Jak dobrze pamiętam to z 2,5 tysia za nią płaciłem, ale ile kosztuje teraz to nie wiem.
Jeździliśmy dzisiaj po Hałdach i wjechałem dość wysoko i wyglebiłem no i położyłem kask z kamerą i po chwili patrzę że mój kask w podskokach turla się z tej dłuugiej hałdy między drzewami !!!!. Normalnie masakra dla oczu i tylko widziałem jak coś odpadło oczywiście to była kamera. Ale naszczęście nic się nie połamało kamera się jedynie wyczepiła z kasku . Echh szkoda że kładąc ten kask na ziemie wyłączyłem nagrywanie :(((((((((((((
Ja Mam Go Pro Hero 2 I Filmiki są Kosmiczne :)
Ja Mam Go Pro Hero 2 I Filmiki są Kosmiczne :)
Jak narazie, zadnego nie widzialem :P
Norek napisał/a:Ja Mam Go Pro Hero 2 I Filmiki są Kosmiczne :)
Jak narazie, zadnego nie widzialem :P
hahahahahahahahaha :D
Miał ktos doczynienia z ta kamerą??
[url]http://allegro.pl/kamera-sportowa-midland-xtc-300-full-hd-4-uchwyty-i2779368573.html[/url]
wszystko na czym pisze midland to syf ;)
wszystko na czym pisze midland to syf ;)
Na CB nie narzekam:)
a presidenta albo unidena miales ?
a presidenta albo unidena miales ?
wiadomo że to najlepsze CB, ale ja nie potrzebuje aż tak dobrego radia
Mi CB midlanda padlo bardzo szybko, nie mowiac o antenach
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaka kamera?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 73 zapytań