1

Temat: Piasty, obręcze itp, modyfikacja zawieszenia

Hej,

Laickie pytanie ale jakoś nie mogłem znaleźć konkretów na forum (może jest za wcześnie) ;)

Szukam sklepu, osoby itp gdzie mogę kupić piasty do exc w kolorze pomarańczowym oraz obręcze czarne 3,5 i 5.0
No i oczywiście zapleść to wszystko razem.

Optymalnie byłoby gdyby ktoś był w stanie zrobić wycenę na całe koła.
Macie może jakieś namiary?

Pytanie nr 2 - u kogo w PL najlepiej modyfikować zawieszenie pod SM?

Pozdrawiam
Maciek

2 Ostatnio edytowany przez maciejwra (2012-10-23 07:51:31)

Odp: Piasty, obręcze itp, modyfikacja zawieszenia

mcienki - kolega z forum ma na pewno - popytaj. Poza tym dynotech ma kompletne koła i podzespoły TALONa. Jak będziesz kupował wszystko oddzielnie to w Wawie jest miły Pan co poskłada idealnie do kupy :)

Co do drugiego pytania to najszybciej i najbliżej chyba Sanchez

SMR 505

3

maciejwra napisał/a:

mcienki - kolega z forum ma na pewno - popytaj. Poza tym dynotech ma kompletne koła i podzespoły TALONa. Jak będziesz kupował wszystko oddzielnie to w Wawie jest miły Pan co poskłada idealnie do kupy :)

Co do drugiego pytania to najszybciej i najbliżej chyba Sanchez

dzięki!

4

Hej, tez jestem na etapie szukania kol do swojego Kata, no i mozliwosc jest taka ze kolega ktory ma sklep i siedzi w temacie moze mi zalatwic kola w nastepujacej konfiguracji:
Piasta Talona Złota:
Obrecze Excel czarne w takich rozmiarach jak wspominales

no i piasty z nyplami do tego, calosc przychodzi juz w kartoniku, gotowe do zakladania oponki.

5

Aleksander.mx napisał/a:

Hej, tez jestem na etapie szukania kol do swojego Kata, no i mozliwosc jest taka ze kolega ktory ma sklep i siedzi w temacie moze mi zalatwic kola w nastepujacej konfiguracji:
Piasta Talona Złota:
Obrecze Excel czarne w takich rozmiarach jak wspominales

no i piasty z nyplami do tego, calosc przychodzi juz w kartoniku, gotowe do zakladania oponki.

W sensie, że proponujesz się dołączyć do zamówienia czy jak? :D
Jeśli tak to daj info na PW o kosztach i info jaka piasta i obręcz.

6

To ja tez dokładam sie do zamówienia, czarne fele Excel, bezdetkowe + czarne sprychy+ talon złoty lub czarny. Jak znajdziecie w dobrej cenie to dajcie znac :)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

7

Eh, bezdetkowe, to ja nic nie pomoge:/

8

Maciek525 napisał/a:

Chyba najlepiej Marek z 20 Suspension. Jest na forum, podobnie jak grupa zadowolonych klientów

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9 Ostatnio edytowany przez Aleksander.mx (2012-10-23 22:00:22)

Tez tak mysle, zapewne podstawowy tuning bedzie podobny w innych firmach typu promax czy sanchez, ale wydaje mi sie ze Marek z Twenty zrobil dosc dobra reklame, posiada ogromna wiedze, czego by sie nie spytal jest chetny do pomocy, a w dodatku tak jak Gierwi powiedzial, smiga w SM sporo osob na "tych zawieszeniach". Sam jak mialbym oddawac swoje gable do tuningu to wysylalbym wlasnie do 20

10

gierwi napisał/a:
Maciek525 napisał/a:

Chyba najlepiej Marek z 20 Suspension. Jest na forum, podobnie jak grupa zadowolonych klientów

Dziękuję!

11

Również wiele dobrego wyczytałem o [url=http://www.20suspension.pl]www.20suspension.pl[/url]

A robił ktoś zawieche u [url=http://www.motowysocki.pl]www.motowysocki.pl[/url] ? Póki co znam tylko jedną opinię, za to bardzo pozytywną.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]