1

Temat: VII runda Mistrzostw

w kisielinie wpadliśmy na pomysł żeby zorganizować następną rundę ale tym razem bez motocykli żeby każdy mógł z czystym sumieniem się napić nie martwiąc się o następny dzień. wstępnie wybraliśmy na to by ostatnia runda w tym roku odbyła się w Poznaniu.
Co Wy na to na ten pomysł?>

2

Odp: VII runda Mistrzostw

No pomysł dobry ale co do frekwencji to mam sporo wątpliwości .A co do Poznania to czy masz na myśli te spotkanie które ma się odbyć 06.10 ???

f- Motocross Supermoto

3

A może zrobic to w Toruniu, wszyscy mają w miarę blisko, teren ogrodzony, i z pięknymi torami w okolicy, tylko proponuje jednak zrobić spotkanie połączone z jazdą, czyli na początku sobie pojeździmy a potem będziemy kosztować "toruńskich pierników" :)  , proponuję takie rozwiązanie ponieważ wiem że zawsze choć jeden motocykl przydaje się i jedna przyczepka :), termin proponowałbym tydzień po Poznaniu czyli 13 i 14 października, (13-stego degustacja, 14-stego odnajdywanie się na Toruńskim padoku :) )

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

4

Ja bym proponował rundę na śląsku ! Nigdy do nas przyjechać nie chcecie :(....

Dodatkowo w Gliwicach 14.10.12 jako AMK organizujemy amatorskie zawody supercrossu na torze przy Centrum Handlowym Arena. Tor dostępny jest dla nas w opcji full time. Można poćwiczyć w sobotę potem jakaś imprezka no i w niedzielę rywalizować na trochę większych kołach niż SM.
Jeżeli podobały wam się slidy Pawła na ostatniej rundzie SM i chcecie zobaczyć jak wykłada się w terenie ;) to serdecznie zapraszam. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

5

Plan jest taki, że zorganizujemy w Poznaniu ,,trening na hali " bez moto;) po prostu idziemy na balety:))

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

6

my nie damy rady się rozdwoić... ;/ jak ktoś wybierze imprezę w Gliwicach to serdecznie zapraszam ;]