marcys napisał/a:proponuje zeby kwalifikacje były jak w motocrosie czyli live zeby mozna było podjechac i zobaczyc a nie pozniej kartka wisi gdzies na kiblu.
to raczej nie realne, pozostana nam raczej kostki i kartka na klopie, ale to co mówisz to fajna sprawa, w czechcach w zeszlym roku to przerabialiśmy
co do zmian to tak jak Crazy mowi, wyścigi ewidentnie powinny być w sobotę, dla mnie scenariusz przeważnie wyglada tak ze w piatek jade przez pół kraju, czlowiek zmęczony a tu wieczorem jeszcze "akcja szyja" w hotelu czy na miescie, sobota kaco-trening byle wytrwać do wieczrnego browara (ewentualnie czegoś mocniejszego) i kiedy czlowiek zaczyna wreszcie sie relaksować trzeba w niedziele wstawać o nienormalnej godzinie i sie ganiać ;-)
trzy wyscigi w PP to zdecydowanie za dużo jak dla mnie, chyba ze jeden na Trawera przyczepie to co innego ;-)
no i ze dwie rundy mogly by dojść co wydaje mi się calkiem mozliwe, skoro bydgoszcz ma sie starać o 2 rundy a radom o przynajmniej jedną to jest duża szansa że w przyszlym roku spotkamy sie z 7-8 razy gdzieś na torze
HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021