16

Odp: Propozycje zmian regulaminu MP i PP na 2013

Odwrocic kolejnosc. Zawody powinny byc w sobote a w nd treningi. Wtedy na spokojnie mozna by jezdzic na przyczepie, zwiedzac okolice, itp, bez obawy ze rano trzeba startowac

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

17 Ostatnio edytowany przez trawer (2012-09-25 13:15:41)

Crazy, wtedy to dopiero by powstały teamy THE ALKOHOLICS, :) a mój sprzęt by musiał mieć hak na stałe zamontowany  :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

18

Crazy na prezydenta, jestem za!!!

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

19

trawer napisał/a:

Jeżeli będzie mało chętnych w PP i będzie jedna klasa tak jak MP to zrobić trzy biegi, mam tylko cichą nadzieję że dojdzie trochę mowych ludzi bo tak to cieniutko będzie z tym naszym supermoto.

bedzie w PP dwuch nowych,ja z kolega zamierzam startowac

20

proponuje zeby kwalifikacje były jak w motocrosie czyli live zeby mozna było podjechac i zobaczyc a nie pozniej kartka wisi gdzies na kiblu.

21

marcys napisał/a:

proponuje zeby kwalifikacje były jak w motocrosie czyli live zeby mozna było podjechac i zobaczyc a nie pozniej kartka wisi gdzies na kiblu.

to raczej nie realne, pozostana nam raczej kostki i kartka na klopie, ale to co mówisz to fajna sprawa, w czechcach w zeszlym roku to przerabialiśmy

co do zmian to tak jak Crazy mowi, wyścigi ewidentnie powinny być w sobotę, dla mnie scenariusz przeważnie wyglada tak ze w piatek jade przez pół kraju, czlowiek zmęczony a tu wieczorem jeszcze "akcja szyja" w hotelu czy na miescie, sobota kaco-trening byle wytrwać do wieczrnego browara (ewentualnie czegoś mocniejszego) i kiedy czlowiek zaczyna wreszcie sie relaksować trzeba w niedziele wstawać o nienormalnej godzinie i sie ganiać ;-)

trzy wyscigi w PP to zdecydowanie za dużo jak dla mnie, chyba ze jeden na Trawera przyczepie to co innego ;-)

no i ze dwie rundy mogly by dojść co wydaje mi się calkiem mozliwe, skoro bydgoszcz ma sie starać o 2 rundy a radom o przynajmniej jedną to jest duża szansa że w przyszlym roku spotkamy sie z 7-8 razy gdzieś na torze

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

22

Tylko pamietajcie ze raczej gostyn odpadnie!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

23

maniek-rr312 napisał/a:

a co zaorają jak w lublinie bo mocherom przeszkadza?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

24 Ostatnio edytowany przez trawer (2012-09-28 11:25:11)

Franz napisał/a:

trzy wyscigi w PP to zdecydowanie za dużo jak dla mnie, chyba ze jeden na Trawera przyczepie to co innego ;-)

Ja tam mogę ciągnąć przyczepe, tylko znajdźcie mi kogoś kto zgodzi się aby to była jego przyczepa :) hehehhe

25

Franz napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

a co zaorają jak w lublinie bo mocherom przeszkadza?

Panu z pieskiem nie odpowiadał hałas, nawet ten palant przed rundą i w czasie rundy wypowiadał się tu na forum

26

Wyniki live to nie jest żaden problem. Z jakiegoś dziwnego powodu supermoto wyłączone jest z całego systemu motoresults.pl jako chyba jedyna dyscyplina motocyklowa a zarazem nie ma na miejscu monitorów i wyników na żywo.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

27

Bo uzywaja starych kostek i systemu pomiaru z kartingu.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

28

dla "przedszkola sportów motocyklowych" dobrze, że w ogóle jest pomiar czasu elektroniczny,
zawsze mogły by być stopery i 30-stu pomiarowych ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

29

Przed sezonem zrobic takie zawody, ktore nie beda sie liczyly do klasyfikacji (przedsezonowa rozgrzewka)
Dla wszystkich zawodnikow

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

30

Jestem ZA ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI