Temat: Pozdrowienia od Oryginalnej ;)
Witam! Przedstawiam tylko siebie, bo motocykla nie posiadam :(
Mam na imię Edyta i dziś miałam przyjemność poznać kilka osób z forum (pokazy medyczne w Dąbrówce Małej).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Pozdrowienia od Oryginalnej ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam! Przedstawiam tylko siebie, bo motocykla nie posiadam :(
Mam na imię Edyta i dziś miałam przyjemność poznać kilka osób z forum (pokazy medyczne w Dąbrówce Małej).
Siemano.
Dąbrówka Mała mówisz ? :)
Siema oryginalna :) ciekawy nick...
Cześć, skoro jakoś trafiłaś na to forum to pewnie czegoś poszukujesz?? w co będziesz celować
Dąbrówka Mała, tak właśnie mówię ;) Występowałam w czerwonym gustownym mundurku, Olaff jeśli byłeś to może kojarzysz :D Na razie poszukuję informacji o motorze, którym się dziś woziłam. Na własny mnie nie stać, ale sobie tu pobędę z Wami jako sympatyczka a kiedyś może coś dwukołowego nabędę.
ale sobie tu pobędę z Wami
Siema :) czuj się jak u Siebie :P
Jaka sympatyczna Osa ;) Pogłaskam sobie... :D
Tak przy okazji, historia mojego nicka jest bardzo prozaiczna. Parę lat temu zakładałam skrzynkę mejlową i wszystkie nicki, jakie sobie wymyśliłam były zajęte, no i w końcu z braku innych pomysłów wklepałam "jestemoryginalna" i akurat było wolne, więc jest ;)
Foto, albo nie istniejesz :)
wszystkie nicki, jakie sobie wymyśliłam były zajęte
to będzie problem przyszłych pokoleń ...
a tak na boku, jest już kilka dziewczyn na forum chyba Jakub czas pomyśleć nad żeńskimi końcówkami co by nasze rodzynki nie czuły się dyskryminowane heheh
Panie to chyba z natury maja zenską końcówkę ;)?
hahaha no z natury tak, chociaż teraz paru pajacy trochę zaburza tą naturę tłumacząc się jakimś bełkotem ... a kiedyś ciota to była ciota a teraz gej albo... a zresztą nie chce mi sie nawet pisać tego zapożyczonego słowa...
Foto, albo nie istniejesz :)
Nie no... istnieję, istnieję :) Zaraz dam foto
Siemanko
Moment.... Ty z Tarnowskich Gór jesteś ? :D
Daniken, tak jestem z TG... A co do fotki, to chyba jednak nie istnieję :D Staram się naprawdę, bardzo, bardzo, bardzo... tylko mi nie wychodzi zmniejszanie <fiufiu>
imageshack.us :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Pozdrowienia od Oryginalnej ;)
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 81 zapytań