1

Temat: Kierunki świecą na stałe [DRZ SM]

Stało się to po umyciu motocykla. Kierunkowskaz po włączeniu świeci na stałe, zamiast migać. Po powrocie do domu wyciągnąłem przerywacz, okazało się, że jakiś kretyn wsadził go do góry nogami, dzięki czemu woda leciała sobie prosto do środka, styki zaśniedziałe itd. Przeczyściłem, wsadziłem, ale zmian brak. Przerabiał ktoś temat? A może ktoś z Warszawy ma jakiś przerywacz na wierzchu, żeby podłączyć i sprawdzić czy mam szukać nowego, czy szukać usterki gdzie indziej?

pzdr
krzywy

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

GPZ500S>TL1000R>DRZ400 SM czarna, gangsterska ;)

2

Odp: Kierunki świecą na stałe [DRZ SM]

u mnie tak bylo jak zgubilem zarowke ;) przedni swiecil caly czas - moze u ciebie sie jedna przepalila i nie nastepuje rozladowanie?

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

3

Zapomniałem dopisać, że mam led'y...

4

miałem podobnie z tym przerywaczem,wszystkie styki zaśniedziałe i wgl.to wymieniłem i problemu  już nie było;)

5

A zamontowałeś taki jak był oryginalnie? (coś takiego [url]http://allegro.pl/przerywacz-kierunkowskazow-led-suzuki-gsx-gsf-sv-i2596086742.html[/url] ) Czy wsadziłeś coś innego?

6

ja je wymieniałem na początku roku,ale z tego co pamiętam to kupiłem uniwersalny byle tylko moc taka sama była i pasowało na wejście.

7

No właśnie, ale takie takie na allegro latają po 9 dych, a piszą w różnych tematach, że takie cudo to i za dwie dychy z przesyłką się kupuje...

8

ja na pewno nie dałem więcej niż 50zł

9

sprawdź styki samego przekaźnika w przerywczu

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO