1

Temat: Siema

Cześć, jestem ze Skierniewic, mam 30 lat. od kilku lat jeżdzę, przeważnie sportami. zacząłem na gsxr600 k5, kolejny był z750, hornet 900, r1 i jeszcze parę innych, ale te wszystkie motory dosyć szybko mi się nudziły. jeździć po zakrętach nie było gdzie, a jazda na prostej ponad 200 km/h to żadna frajda. jedynie lubię jazdę na gumie i krótkie sprinty od świateł do świateł. Już w tamtym roku był pomysł na supermoto, ale nie doszło to do skutku. a w tym roku, po długich przemyśleniach postanowiłem ze sprzedaje r6 i będę chciał przez zimę kupić ktm 640smc.

Gsxr>>z750>>1000rr>>R1>> KTM 690 supermoto :-)

2

Odp: Siema

Siema :)

KXF 250 '14

3

Powitać ;)

4

Cześć.

5

siema chłopie ja własnie sprzedalem r1 2004 wczesniej gsxr k4 a teraz ktm 525 exc sm jest jazda jest baza inna adrenalina inne wrazenia jakos tak wyzej lepiej i lepsze wrazenia przy predkosci o 4 razy mniejszej  , wczesniej r1 jezdzilem pio miescie 120 -150 na kole od swiatel do swiatel ale to nie to sm to jest to  inny wymiar , inna mechanika pojazdu , poiprostu czuje sie jak dzieciak poznajac nowy moto mechanikę i zasady dzialania jest naprawde spoko sporo moich kumpli z p[lastików przesiedli sie na sm i mnie namowili i bylo warto . pozdrawiam mati

GSX-R 600 K4 >>>YAMAHA R1 2004 >>> KTM 525 EXC 2005

6

No własnie sm to lepszy rodzaj przyjemności.

Gsxr>>z750>>1000rr>>R1>> KTM 690 supermoto :-)