1

Temat: Kupie KTM 250cc-300cc Z mozliwoscią rejstracji !

Kupie KTM 250cc-300cc Z mozliwoscią rejstracji !

Zalezy mi aby moto był w dobrym stanie technicznym  ja i wizualnym . Cena do 6 tys zł ! Moze byc enduro lecz było by bardzo dobrze jak by był SM  !!! Oferty prosze pisac w temacie!!!

2

Odp: Kupie KTM 250cc-300cc Z mozliwoscią rejstracji !

nie chce być chamski ale chyba brakuje Ci z 3 tyś do czegoś sensownego

life's 2 short 2be slow

3

ja właśnie jestem w trakcie szukania ćwiartki KTM'a do rejestracji i za 8-10k to masz kilkunastoletnie sprzęty, które i tak nie miały łatwego życia...

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

4

Za 6tys. da się znaleźć w miarę dobry sprzęt bo taką okazję miałem w zeszłym roku na forum ea. Tylko była to 200.
Ogólnie to są to sprzęty poniżej 2000 roku. Wygląd jak to 12 letnie enduro - szału nie robi.
W motocyklu takim na 100% będzie sporo do wymiany, jakieś plastiki, tarcze hamulcowe, klocki, klamki itd.
Kiedyś już pisałem, że takiego starego 2T to tylko szukać do remontu. Jak najtaniej aby wsadzić jak najwięcej i cieszyć się sprawdzonym motorem.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5 Ostatnio edytowany przez maciej_mi (2012-08-21 17:57:49)

Ja znalazłem exc 2000 w tej kwocie i nie było tragedii. Tak jak hacker33 pisał trzeba będzie $ wpakować. W sumie w tych nowszych  (droższych) też nie rzadko trzeba sporo pogrzebać. Przy oględzinach sprawdzaj to co przy każdym innym enduro + wałek kickstartera i kicker, luzy w kołach są bardzo ważne (sprawdź czy piasta już nie pękła).