1 Ostatnio edytowany przez SparX (2012-08-10 19:36:31)

Temat: Kupię KTM'a EXC 450 lub 525 niekoniecznie z kołami SM.

Cześć! Jestem w trakcie poszukiwania sprzęta, interesuje mnie motocykl jak w temacie, silnik RFS, z papierem i niekoniecznie kołami SM (chociaż są bardzo mile widziane). Najważniejsze aby sprzęt był po pewnym właścicielu, który dbał o sprzęt i powie szczerze co jest do wymiany żebym mógł żyć bez niespodzianek (albo przynajmniej zminimalizować ich ryzyko):)
Będę wdzięczy za każdą pomoc! Mój nr tel. 790-258-658
Serdecznie pozdrawiam!

KTM EXC 525 '05
(Supermotocyclosus brutalis)

2

Odp: Kupię KTM'a EXC 450 lub 525 niekoniecznie z kołami SM.

a nie interesuje Cie sprawdzony, forumowy  KTM 660 SMC ?

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

3

polecieć moge mojego sprzęta [url]http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2553796475[/url]

dbałem o moto naprawde odmalowane, odpicowane, 2 dni temu silnik złożyłem bo remontowałem :) jedyne co do wymiany to aku ale mam w planach go wymienic na dniach ;)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

4

Dzięki za odpowiedź Tadzik, ale będę musiał podziękować, intersuję mnie tylko EXC.
Patryk, widziałem zdjęcia Twojego moto, czytałem też Twoje posty na forum, wszystko wygląda spoko, ale interesuje mnie dlaczego chcesz go sprzedać i inwestujesz w niego kolejną kasę?

KTM EXC 525 '05

5

chce go sprzedac bo mnie przestało rajcować sm narazie i szukam dla siebie cos w stylu naked fz1, apke shiver, kawasaki z750 cos takiego szukam. Inwestuje w moto kase bo gówna nie chce sprzedać a w moto jest sporo hajsu włożone i trace niesamowicie puszczajac za 14k ale co zrobić. A sprzetem i tak juz nie latam tak czesto jak kiedys prawie wg w tym sezonie nie latałem

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

6

Rozumiem, widzę że Twój moto jest dopieszczony i używany zgodnie z jego przeznaczeniem, jednak trochę jest dla mnie dziwne że ktoś robi "prezent" kupującemu i remontuje dla niego cały silnik, co nie jest drobną inwestycją. Mam nadzieję że jest tak jak piszesz, mi by to odpowiadało, bo Twój sprzęt bardzo mi się podoba, jednak moja polska mentalność karze mi coś podejrzewać:P Rzadko się zdarza żeby ktoś był takim filantropem. Biorę pod uwagę Twoją ofertę i zależy mi na czasie, więc będę się odzywał jak przemyślę temat i nie znajdę niczego w swojej okolicy, bo za samą wachę do Piły zapłacę około tysiąca zł.

KTM EXC 525 '05

7

Nie kumam już was.
Huśka jest na sprzedaż ale nikt jej nie chce bo jest przed remontem, tutaj moto po remoncie i też źle.
To jakie jest idealne moto?
Nie dziwie się już że najczęściej sprzedający na wszystkie pytania odpowiadają "nie wiem" "nie znam się".

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Są tacy co katują sprzęt i sprzedają i są tacy co dbają o niego i sprzedają. Ci drudzy to białe kruki, więc ciesze się, że na tym forum takich mamy =)

9

tak to juz jest, jak ja nie sprzedam mojego 690smc to tez mam zamiar zainwestowac w niego nieco kasy. Wiem ,ze strace na tym :((

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

10

aktivebat.no napisał/a:

tak to juz jest, jak ja nie sprzedam mojego 690smc to tez mam zamiar zainwestowac w niego nieco kasy. Wiem ,ze strace na tym :((

a po co inwestować jak jest bardzo dobre, idealne by było jak by było nowe a nowego z niego nie zrobisz

690 SMC --> SOLD

11

każdemu cieżko dogodzić jak to mowią :)

BYŁY:

12

Moje moto poprzedni właściciel posiadał miesiąc, u mnie stoi od 1,5 miesiąca czasu, z tego połowę czasu był dopieszczany w garażu, ponieważ jadąc 400km po moto okazał się bombą. Nabiłem do przebiegu +700km, teraz sprzedaję, bardzo dużo tracę i tak samo dla każdego jest to podejrzane, a po prostu na sm już mnie nie ciągnie i jak tutaj komu przegadać :)

DT 125 '04 > DRZ 400 E '03 > 625 SMC '06 > R1 RN09 '02 > RM 250

13

ja sprzedaję, bo przesiadam się na enduro bo nie do końca bezpiecznie czuję się na polskich drogach.
Jeszcze nie wiem ile stracę na moto to czas pokaże. a najgorsze jest to, że trzeba czasem się rozstać z Idealnym sprzętem, gdzie drugiego takiego to ze świecą szukać ...

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

14

Idealne moto to nowe moto

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

15

maniek-rr312 napisał/a:

Idealne moto to nowe moto

święta racja

GSX-R 600 K4 >>>YAMAHA R1 2004 >>> KTM 525 EXC 2005