Odp: Bydgoszcz-V runda SM
nitowanie to ja już opanowałem zwłaszcza wydechów :), a co robimy po zawodach? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Bydgoszcz-V runda SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nitowanie to ja już opanowałem zwłaszcza wydechów :), a co robimy po zawodach? :)
jak to co?? opijamy puchary :)
fajnie że zawody są w sobotę, ale i tak marcys będzię ciągle powtarzał że jutro musi być w pracy hehehhe :)
maniek-rr312 napisał/a:fajnie fajnie, zapowiada się dobre ściganie.
nitowanie i szlifowanie
fajnie fajnie..to ma byc mój pierwszy start i chyba dygam, znaczy stres mam, obawiam sie nawet objawów biegunkowych ;-)
mocne sranie to typowy symptom przez pierwsze 10 czy 20 startów w życiu, niektórym później przechodzi ;)
idę do kibla :) z/w hehhehe
Dany, słyszałem od mojego zaprzyjaźnionego kolegi Wiśni, że jedziesz w mojej grupie :), z jakim nr ?
marcys napisał/a:maniek-rr312 napisał/a:fajnie fajnie, zapowiada się dobre ściganie.
nitowanie i szlifowanie
fajnie fajnie..to ma byc mój pierwszy start i chyba dygam, znaczy stres mam, obawiam sie nawet objawów biegunkowych ;-)
mozesz sie tylko obawiac Trawera i jego wydechu.jak Trawer zjezdza z toru to brakuje poł motoru.on nawet kapcie łapie jak wiezie motor na samochodzie.
Dany, słyszałem od mojego zaprzyjaźnionego kolegi Wiśni, że jedziesz w mojej grupie :), z jakim nr ?
Właśnie próbuje wszystko ogarnąć czytając regulamin
Prawidłowe objawy :) , najlepszy zawsze ten pierwszy raz ;)
Pamietasz swój 1sxy track day? ja myslalem ze zawalu dostane stojac w kolejce wiazdu na tor :D
Udanego startu Dany!
dany napisał/a:marcys napisał/a:
nitowanie i szlifowanie
mozesz sie tylko obawiac Trawera i jego wydechu.jak Trawer zjezdza z toru to brakuje poł motoru.on nawet kapcie łapie jak wiezie motor na samochodzie.
Marcys i tu masz racje, po zawodach dojechałem do domu i zgadnij? znowu mam kapcia z przodu :),
Kurde ,ale wam zazdroszczę. Chciałem spróbować swoich sił bo do BDG mam blisko.
No cóż, pozostaje kibicowanie :]
Kto jutro śmiga po torze ;]
Wisieńka ja będę dopiero w piątek o 15, ja wiem, że tęsknisz za nami ale cóż praca! trza zarobić na ten kawałek benzynki i "chleba" :)
Kurde ,ale wam zazdroszczę. Chciałem spróbować swoich sił bo do BDG mam blisko.
No cóż, pozostaje kibicowanie :]
Toro Ty nie zamazuj się tylko startuj kiedyś musi być ten pierwszy raz , aż tak boleć nie będzie :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Bydgoszcz-V runda SM
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 82 zapytań