Odp: Bydgoszcz-V runda SM
są już jakieś konkrety co do tych zawodów? w jakich godzinach będą treningi w piątek ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Bydgoszcz-V runda SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
są już jakieś konkrety co do tych zawodów? w jakich godzinach będą treningi w piątek ?
Można trenować czwartek i piątek tutaj szczegóły:
[url]http://www.lktwg.com/images/pdf/supermoto2012.pdf[/url]
Ciekawe czy w zwiazku z nowym torem przyjda nowi zawodnicy. Przedslo by sie kilka nowych w PP. Jak w przyszlym roku odejdzie pierwsza trojka z C1 i C2 to w tych klasach bedzie lipa z frekfencja.
Ciekawe czy w zwiazku z nowym torem przyjda nowi zawodnicy. Przedslo by sie kilka nowych w PP. Jak w przyszlym roku odejdzie pie
rwsza trojka z C1 i C2 to w tych klasach bedzie lipa z frekfencja.
Jest szansa ;-) Trenuje intensywnie.
Maniek masz jakis film z kasku z treningu??
Mam ale nie mam programu do obrobienia zeby zamiescic na YT
Ogloszenie parafialne: Wszystkim ktorzy zapisali sie na tshirty niech wplaca kase albo wykresla sie z listy. I'm talking to Maniek, Pajak, Mcienki etc.
Ciekawe czy w zwiazku z nowym torem przyjda nowi zawodnicy. Przedslo by sie kilka nowych w PP. Jak w przyszlym roku odejdzie pierwsza trojka z C1 i C2 to w tych klasach bedzie lipa z frekfencja.
Jeden odemnie jeszcze przyjedzie na bydgoszcz się pościgać ;]
będzie to Dany?? czy ktoś inny
będzie to Dany?? czy ktoś inny
INNY ;]
maniek-rr312 napisał/a:Ciekawe czy w zwiazku z nowym torem przyjda nowi zawodnicy. Przedslo by sie kilka nowych w PP. Jak w przyszlym roku odejdzie pie
rwsza trojka z C1 i C2 to w tych klasach bedzie lipa z frekfencja.Jest szansa ;-) Trenuje intensywnie.
+1 :]
Jak tam przygotowania ida??
W którą stronę jest więcej zakrętów ? i jak z oponami słyszałem że wcina, prawda ?
tor jest lewy, a opony zjada straszliwie :)
Ciekawie jaka pogoda się szykuję bo na razie zapowiadają deszcz ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Bydgoszcz-V runda SM
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 87 zapytań