1

Temat: [S] Suzuki DRZ 400 S/SM z uszkodzonym silnikiem

Witam tak jak wyżej na sprzedaż DRZ rama z roku 2000, zarejestrowana i ubezpieczona w Polsce. Brak oznak rdzy, utrzymana w ładnym stanie.
*Silnik z roku 2005 (przekazał mi to sprzedający) silnik bardzo ładnie chodził i wkręcał się na obroty, został wymieniony łańcuch rozrządu na  łańcuch Tourmax jakieś 400km wcześniej. Założony nowy alternator(stojan) kupiony w sklepie Larsson, razem ze stojanem kupiłem nowy przeznaczony do DRZ regulator napięcia, tym samym naprawiając problem ładowania w DRZ. Silnik nie przeciekał ani się nie pocił. Silnik posiada osłony aluminiowe na bokach. Odnowiony został również rozrusznik przez firmę z Łodzi która zajmuję się odnawianiem i naprawianiem rozruszników, zostało to zrobione profesjonalnie i rozrusznik bardzo ładnie kręci, jak nowy.
*Łańcuch i zębatki wymienione 800km temu, cały czas czyszczony i smarowany
*Gaźnik został wyczyszczony i wyregulowany na początku zeszłego miesiąca.
*Wahacz został naprawiony na początku sezonu, kupiony i wymieniony cały zestaw łożysk i uszczelniaczy wahacza.
*Koła zostały wycentrowane i wyważone, a także zakupiłem nową oponę na tył. Klocki i tarcze jeszcze pojeżdżą.
*Plastiki w bardzo dobrym stanie, została naklejona kompletna okleina z blitzza na niego na początku sezonu.
*Kupiony nowy akumulator na początku sezonu
*Olej silnikowy został wymieniony w zeszłym tygodniu
*Olej w lagach i uszczelniacze wymienione na początku sezonu
*Dokładnego przebiegu niestety nie znam gdyż kupiłem go bez licznika, teraz już posiada nowy licznik
*Z dodatków motocykl posiada kompletny układ wydechowy CRD, osłony ramy CRD, a także osłonę pod silnik CRD, A także komplet craspadów i osłonę na przedni zacisk.
Z grubsza to tyle, niestety 4 dni temu silnik się poddał i nie wiem co się stało ze wstępnej diagnozy wynika że to korba ale nie jestem pewien dlatego sprzedaję jako uszkodzony. Głównym powodem sprzedaży jest to że nie jestem w stanie tego naprawić sam z braku czasu, bo zaczynam studia i braku pieniędzy a boli serce że taka sztuka stoi zepsuta w garażu i się kurzy. Cena jaka mnie interesuje to 6100zł lecz jestem otwarty na propozycję i chcę sprzedać komuś kto będzie miał zadowolenie ze sprzęta i go naprawi, przed padnięciem silnika jeździł jak dziki i dawał ogromną frajdę z jazdy, pozdrawiam!
Proszę o kontakt prze PV, maila lub tele. 668 795 231

2

Odp: [S] Suzuki DRZ 400 S/SM z uszkodzonym silnikiem

[url]http://allegro.pl/suzukidr-z-drz400s-sm-supermoto-calosc-lub-na-czes-i2547903451.html[/url]

Na aukcji znajdują się zdjęcia.
Pozdrawiam!

3

Odp: [S] Suzuki DRZ 400 S/SM z uszkodzonym silnikiem

Masz pw

DragStar 650-> CBR600RR-> VFR800FI->XL1000V->TE510->WR250F->R1150R