Temat: Części Husqvarna TE 410 E 2001.
Jak w temacie:)
Jeszcze jest wszystko oprócz kół...
Dodatkowo elektroniczny prędkościomierz Acewell model ACE 3100. Oryginalny też posiadam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Części Husqvarna TE 410 E 2001.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie:)
Jeszcze jest wszystko oprócz kół...
Dodatkowo elektroniczny prędkościomierz Acewell model ACE 3100. Oryginalny też posiadam.
Rozumiem, że nie poszła w całości i sprzedajesz na części. Troche szkoda.
Rozumiem, że nie poszła w całości i sprzedajesz na części. Troche szkoda.
No szkoda, szkoda. Nie oszukujmy się... ludzie boją się kupić Huskę... Ubolewam nad samym faktem sprzedaży,ale cóż... potrzeba gotówki. Na pewno w przyszłym sezonie będzie kolejne SuMo:)
Lusterka ile cenisz? :D
A ile dasz?:) Lusterka są od Hackera,więc na pewno więcej nie wezmę...
haha dobre, napisales ze zrobiles remont, wymieniles naped ale szkoda ci bylo pare zlotych na regulacje gaznika zeby moto chodzilo jak trzeba. A potem sie dziwisz ze nikt takiego moto nie chce kupic.
haha dobre, napisales ze zrobiles remont, wymieniles naped ale szkoda ci bylo pare zlotych na regulacje gaznika zeby moto chodzilo jak trzeba. A potem sie dziwisz ze nikt takiego moto nie chce kupic.
W mojej miejscowości nie ma żadnego magika od gaźników... a wieźć moto ch*j wie gdzie i ch*j wie do kogo kto ch*j wie czy poradziłby sobie z tym gaźnikiem nie ma najmniejszego sensu.
Mechanik, który robił remont zabrał się za tego Dellorto i skapitulował.
Poza tym remont robiłem w zeszłym roku pod siebie, nie myśląc o sprzedaży... i części kupowałem u Mleczka,więc tanio nie było. A że akurat mam taką sytuację,że potrzebuję gotówki to taki jest finał.
Dlatego "proskaterze" proszę durne komentarze pozostawić dla siebie...
Istnieje taki dział jak "Przywitalnia" i zgodnie z zasadami tu panującymi, oraz należnym szacunkiem do ludzi należących do tego forum, pierwszy post powinien zostać zamieszczony właśnie tam...
Gregaj, widać przecież ,że koleś zrobił konto tylko po to żeby Cię wkurzyć.
Gregaj, widać przecież ,że koleś zrobił konto tylko po to żeby Cię wkurzyć.
No cóż, mamy wolność słowa a u niektórych odwaga rośnie przy monitorze komputera...;)
to ile za te lusterka
to ile za te lusterka
Dostałem już oferte:)
Nie posiadam już:
- kół
- owiewek na bak
- podnóżków pasażera
- handbarów
- lusterek
- koła magnesowego
- dekla magneta
szkoda ze nie chciales jej sprzedac mi w calosci... :/
sąsiad, a co Ty masz tam za gaźnik ?
Popier**lone Dell'orto...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Części Husqvarna TE 410 E 2001.
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 76 zapytań