Temat: Może ktoś chętny na zamianę swojego supermociaka?
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2523200636[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Może ktoś chętny na zamianę swojego supermociaka?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Eee Pan, w deaslu? :D
Jestem zainteresowany proszę mi tylko napisać ile pali w trasie z przyczepą kempingową .
jak Ty tą moc oszacowałeś ? na oko, czy jest jakiś wykres ?? ile momentu to ma ? jakie jest sprzęgło ? spiek ? trochy słaby ten opis jak na tą cenę.. buda który rok ?
"Blacharkę w aucie oceniam na dobry z plusem. Samochód ten robi niesamowite wrażenie, a jazda nim to sama przyjemność. Przy tak lekkiej budzie i tak mocnym silniku ten samochód praktycznie idzie na przód jak wystrzelony."
bez przesady że 300KM to tak dużo... i nie robi niesamowitego wrażenia z powodu tego lekko rozlatującego się przodu, niestety na tych fotkach dokładnie nie widać... tył też średnio się prezentuje, odświeżył byś te lampy...
sorki za to czepianie się ale uwielbiam ten model bmw;)
odświeżył byś te lampy...
A może mu się takie podobają?
bmw wraz z golfami i innymi calibrami to powinno na zlomowisku lezec
ehh, może....
ale mi jako potencjalnemu klientowi się nie podobają i wyrażam swoją opinię w jeszcze wolnym internecie !
bmw wraz z golfami i innymi calibrami to powinno na zlomowisku lezec
heehee tak, razem z ktm, w których już nie tylko półki, ale i ramy w sx 125 pękają ;)
Fajna fura ale czerwona ....
Gaymobile :D
cos takiego , tak.. ale na waskiej lampie i w 100% oryginal ///no moze BBS RS do tego ....
a od e30 to tylko e21 jest lepsze .... takie 323i na mech.wtrysku hmmm ... marzenie....
ja mmam e46 w m pakiecie w kombi na full wypasie spoko fura, ale szukam Alpiny teraz e46 3,4 w benzynie :)
czerwony najszybszy!
Mi sie bardzo podoba :D
Tyle że narazie hajs na moto zbieram :)
powodzenia w sprzedaży :)
Amigo napisał/a:[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2523200636[/url]
jak Ty tą moc oszacowałeś ? na oko, czy jest jakiś wykres ?? ile momentu to ma ? jakie jest sprzęgło ? spiek ? trochy słaby ten opis jak na tą cenę.. buda który rok ?
"Blacharkę w aucie oceniam na dobry z plusem. Samochód ten robi niesamowite wrażenie, a jazda nim to sama przyjemność. Przy tak lekkiej budzie i tak mocnym silniku ten samochód praktycznie idzie na przód jak wystrzelony."
bez przesady że 300KM to tak dużo... i nie robi niesamowitego wrażenia z powodu tego lekko rozlatującego się przodu, niestety na tych fotkach dokładnie nie widać... tył też średnio się prezentuje, odświeżył byś te lampy...sorki za to czepianie się ale uwielbiam ten model bmw;)
Może i opis mało wyczerpujący, ale dla osoby zainteresowanej to myślę żaden problem dopytać. Szczerze powiedziawszy moc jest szacowana według projektu który przewiduje zakres mocy od 285 do 315, momentu nie znam. Gdy znajdzie się osoba w pełni zainteresowana nie widzę problemu pojechania na hamownię. Rocznik budy to 89. Co do stwierdzenia "300 KM to nie tak dużo" mogę się w pełni zgodzić jeżeli mówimy tu o dużym ciężkim aucie. Te ma niesamowite przyśpieszenie, a co najważniejsze przyśpiesza równomiernie praktycznie do końca skali prędkościomierza (zamyka licznik). Można by tak dyskutować o liczbach, ale zapraszam do Olsztyna na osobistą ocenę. Przód się nie rozlatuję, a jedynie na dole zderzaka popękał laminat czy cokolwiek co zostało na niego nałożone (coś w deseń podkładu). Niestety takie uroki niskiego auta. Koszt naprawy dla kogoś komu zależy na wyglądzie to góra 500 zł. Co do lamp to nie za bardzo wiem o co chodzi, bo jeżeli o lampy tylne to taki jest ich urok, są to rzadko spotykane lampy, w sprawie których dostałem już parę maili. Ludzie pytają czy nie sprzedam ich oddzielnie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Może ktoś chętny na zamianę swojego supermociaka?
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 85 zapytań