Temat: krótsza podpórka boczna ( stopka)
Witam wszystkich.
Macie może pomysł na krótsza podpórkę boczna w ktm exc 450 08r. Założyłem koła sm i teraz jakoś tak nie pewnie stoi .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » krótsza podpórka boczna ( stopka)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich.
Macie może pomysł na krótsza podpórkę boczna w ktm exc 450 08r. Założyłem koła sm i teraz jakoś tak nie pewnie stoi .
to ją przytnij ;> ;]
no i tu dylemat... przytniesz to na kostce nie postawisz bez jakiejś podstawki, ja mam stopke pod sm to 3 destki musialem podkladac jak były koła enduro, przeróbka zalezy od tego na jakich kolach czesciej smigasz.
Witam wszystkich.
No i tu się rodzi pewien pomysł w mej głowie. Ja mam stopkę zbyt krótko przyciętą... może zamienimy się stopkami ? :D
Podaj długość swej stopki, jakieś zdjęcia... parametry. Cholera z tym tematem lepiej przejść na PW, dwóch facetów... rozmawiających o długości ;)
Propozycja jak najbardziej poważna.
Dzięki za cenne rady i propozycje ale chyba spróbuje coś dopasować bo uciąć to zawsze jest najłatwiej :)
najłatwiejsz rozwiązania zazwyczaj są najlepsze ...
stopke dopasował bym do sm a jak jest na kołach enduro to i tak smiga przeciez po lesie gdzie można oprzeć o drzewo więc w czym problem.. ;)
Ale oczywiście możesz sobie dokupić drugą i poza kołami wymieniać jeszcze stopkę hahaha
Podobno od małych ktm sa idealne do sm ;) 65 lub 85... jakis taki maly enduro.
Ja tez obcinałem w 500 exc :D
Ja do YZ dorobiłem od zx6r 08r (spawane/przerabiane mocowanie) i przykręcona jest pod podnóżkiem ,zakładając brudasy odkręcam ją i tyle.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » krótsza podpórka boczna ( stopka)
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 79 zapytań