Odp: IV runda PP i MP supermoto Koszalin
Bardzo udana runda:) szkoda tylko ostatniego wyscigu :( ale co zrobic takie sa wyscigi i trzeba juz myslec o bydgoszczy.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda PP i MP supermoto Koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo udana runda:) szkoda tylko ostatniego wyscigu :( ale co zrobic takie sa wyscigi i trzeba juz myslec o bydgoszczy.
mi tez nie poszło jak bym chciał ale przynajmniej walka była.czasami 4 miejsce bardziej cieszy od 1.
Sorry, ze sie wpierd. w temat ale poszukuje kompletu slicow medium do swojej husqi. Raczej uzywki tak zeby wystarczyly na 2 wyscigi;) jakby cos bylbym wdzieczny za info.
No a kolega z litwy pokazal jak sie jezdzi ...
No to czekamy na zdjęcia i filmiki!
Fajny weekend- pogoda dopisała, dużo walki na torze, zaliczyłem niezłą glebę przed samą metą - dzisiaj zaczyna doskwierać ból. Jak zawsze super atmosfera, wspaniali ludzie. Do zobaczenia w Kisielinie !!!
Fajny weekend- pogoda dopisała, dużo walki na torze, zaliczyłem niezłą glebę przed samą metą - dzisiaj zaczyna doskwierać ból. Jak zawsze super atmosfera, wspaniali ludzie. Do zobaczenia w Kisielinie !!!
widziałem.film chyba sie na chwile urwał bo nie wiedziałes w ktora strone motor prowadzic
GRATULACJE DLA PACZKA!!!!!!
po kwalifikacjach był taki zniesmaczony a wyscigu szedł jak poj....bany
Zajebista jazda Maniek i również dla reszty ogromne gratulacje ! ;] Bart, high side był? Bo akurat przegapiłem tą akcję ...
Dzieki :) teraz juz przygotowania do bydgoszczy. Musi byc podobnie lub lepiej.
dobra runda, frekfencja bidna szczególnie w pucharku no ale trudno, litwin prze-gość, klasa zawodnik, do zoba w bydgoszczy mam nadzieję że bede chociaż w trochę lepszej dyspozycji ;-)
Dzięki Marcys:) Skutecznie motywowałes mnie w 2 wyścigu Marcyś do trzymania gazu:)
@Franz Nie pij tyle, to na pewno będzie lepiej:))) wracaj do formy wuja:)
pierwsze kwalifikacje mp
c1-najsłabsza klasa wg pana komentatora
c2
Czy ktos wie, skąd Oni wytrzasneli tą Minge?:)
Bo tak się wczoraj zastanawialiśmy:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda PP i MP supermoto Koszalin
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 77 zapytań