Odp: IV runda PP i MP supermoto Koszalin
I jak tam kiedy sie meldujecie?
jak znam życie to już pewnie rozjeżdżasz teren w moto-parku ;-)
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda PP i MP supermoto Koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jak tam kiedy sie meldujecie?
jak znam życie to już pewnie rozjeżdżasz teren w moto-parku ;-)
Niee bede w koszalinie dopiero na sobotnich treningach.
Co tak cicho ;] a może to cisz przed burzą ;]
Co tak cicho ;] a może to cisz przed burzą ;]
Wiśnia bo już wszyscy są na miejscu i cichutko trenują, zobaczysz jakie duble nam będą serwować :)
jaki jest plan artystyczny na piatek wieczór bo nie wiem czy zabierać pantofle czy klapki?
jaki jest plan artystyczny na piatek wieczór bo nie wiem czy zabierać pantofle czy klapki?
zawsze możemy spotkać się na malutki melanż tak aby zaliczyć jakąś jazdę w sobotę :), a jeżeli chodzi o buty to weź dobre do tańca bo jak byśmy namówili Wiśnię na granie na gitarze to rozluźniłbyś kości, ogólnie nie polecam grania w piłkę :)
zabieraj biały kozak!
Witam!! Z Koszalina. A więc: w MotoParku cicho !! Pogoda- pochmurno. Około 18'C
Jeśli ktoś dojedzie to odezwijcie się 795 152 711 !!! Co do piątku to jeśli Crazy ''wyszarpie'' wolne w pracy to lecimy do Mielna ewentualnie zrobimy GRILL PARTY na Torze.
POZDRAWIAM BART
Czy jedzie ktos z Lublina na runde w Koszalinie? Mialbym wielką prośbę o przewiezienie czegoś z Lublina. Odebrałbym w Koszalinie.
Witam!! Z Koszalina. A więc: w MotoParku cicho !! Pogoda- pochmurno. Około 18'C
Jeśli ktoś dojedzie to odezwijcie się 795 152 711 !!! Co do piątku to jeśli Crazy ''wyszarpie'' wolne w pracy to lecimy do Mielna ewentualnie zrobimy GRILL PARTY na Torze.POZDRAWIAM BART
my startujemy prawdopodobnie dzisiaj poznym wieczorem takze dojedziemy ok 2-3.zadzwonie pozniej zeby bramy otworzyc.
Ja będę jutro ok 10:00 rano na torze.
7 maszyn na torze
jazdy brak,wali deszcz...
No to trenować w deszczu, a nie mi tu jakieś mazganie odstawiać!!! Pamiętajcie ZERO PITU PITU!!!!!!!!!!!!
I będzie zawracanie w sekcji terenowej jak na ostatnim koszalinie :) Bo w sobote ma jeszcze padać, a w niedziele pochmurno. :/
Kurwy zaplacilem 20:zl za dwdykacje w senso wiec nakurwiac! bez wstydu :-P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda PP i MP supermoto Koszalin
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 72 zapytań