Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Dziś około 13:30 Przy Agorze chyba fmx
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziś około 13:30 Przy Agorze chyba fmx
Ktoś z forum parkuje małą wuerkę pod siedzibą Polityki?
Widziałem zaparkowaną Yamahę przy Zalewie Zemborzyckim (Marina, Wrotków - te okolice). ??
Sobota późnym popołudniem przez Miechowice
i nie wiem czy ten sam ale z drugiej strony przez las w niedzielę
Ktoś z forum parkuje małą wuerkę pod siedzibą Polityki?
zdarza się ;)
WR250X zaparkowaną pod Szpitalem w Międzylesiu - albo mam zwidy albo widzę ją tam już któryś raz z kolei...
WR250X zaparkowaną pod Szpitalem w Międzylesiu - albo mam zwidy albo widzę ją tam już któryś raz z kolei...
Pod którym, bo są dwa?
Co tam Cie przywitało tak swoją droga?
Na Bursztynowej.
Często tam bywam zawodowo(chirurgia naczyniowa).
20:10, dzisiaj. końcówka Wolskiej w stronę Fort Wola, potem ten ktoś zawrócił i znów Wolską jechał. Nie widziałem z daleka co to za sprzęt, huska jakaś albo sxv, gościu w skórze. Ktoś z forum?
Sobota późnym popołudniem przez Miechowice
i nie wiem czy ten sam ale z drugiej strony przez las w niedzielę
przez te Miechowice koło Mogielnicy? Jak tak to możliwe że ja ;)
dzisiaj w Lublinie lc4 na czarnym silniku, czerwone owiewki baku.
widziana koło Victori
SUPERMOTO napisał/a:Sobota późnym popołudniem przez Miechowice
i nie wiem czy ten sam ale z drugiej strony przez las w niedzielęprzez te Miechowice koło Mogielnicy? Jak tak to możliwe że ja ;)
To następnym razem zapraszam do siebie Miechowice 18 domek z czerwonej cegły po prawej stronie z 200m przed tymi dwoma zakrętami i drogą w las. Ostatnio często w weekendy bywam :)
Piotrekmm napisał/a:SUPERMOTO napisał/a:Sobota późnym popołudniem przez Miechowice
i nie wiem czy ten sam ale z drugiej strony przez las w niedzielęprzez te Miechowice koło Mogielnicy? Jak tak to możliwe że ja ;)
To następnym razem zapraszam do siebie Miechowice 18 domek z czerwonej cegły po prawej stronie z 200m przed tymi dwoma zakrętami i drogą w las. Ostatnio często w weekendy bywam :)
pw ;)
kto białym dziobalem dzióbnął furę? na Puławskiej, ~17, Warszawa. Jakieś inne smy się tez kręciły w pobliżu
kto białym dziobalem dzióbnął furę? na Puławskiej, ~17, Warszawa. Jakieś inne smy się tez kręciły w pobliżu
Socho1 ma białe 690sm. Ale, że zderzenie? mocne?
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 71 zapytań