Odp: I-a Runda Supermoto w Gostyniu
I to tylko zaraz po wyścigu, zanim zacznie się kolejny, bo oni drukują wyniki a potem kasują wszsytko.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I to tylko zaraz po wyścigu, zanim zacznie się kolejny, bo oni drukują wyniki a potem kasują wszsytko.
Czyli Panowie jednoznacznie popełniono błąd. Moja wina że się wcześniej o to nie upomniałem. Szkoda wielka bo pierwsze zawody a tu byłoby pudło :/ trochę to deprymujące zważywszy na fakt że nie powinno mnie w zasadzie interesować poprawność wyliczeń, a jedynie zapie……lanie :P no ale mniejsza o to. Tak czy inaczej zawsze winien jest zawodnik. Dzięki koledzy za odpowiedź. Do zobaczenia na kolejnej rundzie, która przyniesie miejmy nadzieje „klarowne” wyniki.
błędu żadnego nie było tak jest w regulaminie rozgrywek supermoto
1.24.4. Zwycięzcą zawodów w klasach Pucharu Polski C1 lub C2 zostaje zawodnik, który uzyskał
największą ilość punktów, łącznie w obu wyścigach. Przy równej ilości punktów decyduje lepszy najlepszy wynik z dwóch wyścigów. W przypadku dalszego remisu decyduje lepsze pole
startowe.
[url]http://www.pzm.pl/userfiles/2012-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Zasady_rozgrywek_Supermoto_final.pdf[/url]
Runda I zakończońcona teraz Panowie przygotowywać sie do kolejnej konfrontacji :) no i namawiać wszystkich kolegów żeby też startowali.
Bardzo mozliwe, ze my przywieziemy jedna wsciekla nutrie na 125 2T do pucharku.
Bardzo mozliwe, ze my przywieziemy jedna wsciekla nutrie na 125 2T do pucharku.
Możesz napisać co chcecie przywieść? Chętnie bym spróbował, ale stanąć na starcie z samymi 450 to aż żal, nawet startując z polposition na pierwszym zakrecie był bym ostatni :D
Yz 125, crossowa calunia tylko z kolkami SM. Kierowca jest tak dziki, ze na razie trzymamy go w klatce. Aby utrzymac go przy zyciu podajemy mu dwa razy dziennie swieze bloto z toru w Sochaczewie. Chcielismy go wyslac na szkolenie do Lazzariniego, ale niestety nie mial waznych badan na wscieklizne.
Prawdopodobnie jest rasy bialej, ale to tylko domysly, bo jego cialo pokrywa siersc.
Prawie jak Stig ;d
Yz 125, crossowa calunia tylko z kolkami SM. Kierowca jest tak dziki, ze na razie trzymamy go w klatce. Aby utrzymac go przy zyciu podajemy mu dwa razy dziennie swieze bloto z toru w Sochaczewie. Chcielismy go wyslac na szkolenie do Lazzariniego, ale niestety nie mial waznych badan na wscieklizne.
Prawdopodobnie jest rasy bialej, ale to tylko domysly, bo jego cialo pokrywa siersc.
Haha, po opisie już sie boje :D Yz ma takiego buta w porównaniu do huski że i tak chyba sobie odpuszcze :D
Liczyłem ze napiszesz dt czy mx :D Jak zmienie sprzęt to przyjade pewnie na niejedną runde :)
Ja się zastanawiam czy w Koszalinie nie pojechać :P
I to by była dobra opcja, pierwszy dzień wakacji, prawko na fure pewnie już będzie, i ktoś na sprzęcie z którym mam szanse :D
nie zastanawiaj sie tylko jedz
Jadac zdobywasz doswiadczenie :)
A trzeba się zgłaszać wcześniej czy można w dzień zawodów ?
Wiktor dawaj , dawaj poganiamy się :D
w dzień zawodów zgłoszenie +50zł termin mija 14 dni przed zawodami
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 76 zapytań