Odp: I-a Runda Supermoto w Gostyniu
No to w takim razie więcej fotek ode mnie nie dostaniecie bo sztuką jest zrobić dużo fotek żeby każdy coś dla siebie wybrał a nie robić 30 fotek trzem zawodnikom jak to zwykle bywa pozdrawiam :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to w takim razie więcej fotek ode mnie nie dostaniecie bo sztuką jest zrobić dużo fotek żeby każdy coś dla siebie wybrał a nie robić 30 fotek trzem zawodnikom jak to zwykle bywa pozdrawiam :)
Panowie! Panie się starają jak mogą żeby były jakieś relacje fotograficzne z tych eventów uszanujcie to. Od przybytku głowa nie boli, lepiej jak jest więcej i jest z czego wybierać!
HAHAHAHA już nie pamiętam kto, ale ktoś w zimę pieprzył, że Świat Motocykli nie powinien brać nikogo z plastikowej części moto bo będzie marnował tylko potencjał zespołu, hahaha już wtedy mówiłem, że nie masz racji ... Marcin Dziawer poleciał grubo na wejściu od razu , gratulacje .
Im więcej fot tym lepiej.
Im szybciej się ukażą tym jeszcze lepiej.
P.S. Plewianka robi dobre foty, ale nie stało się to "ot tak sobie".
Dochód ze wszystkich reklam, które pojawiają się na Supermoto.pl szedł na kształcenie jej w kierunku grafiki i focenia.
Jest takim naszym...Lazzarinim aparatu :)
Widać że dochód poszedł na kształcenie a nie w błotko,piękne foty!!
Koliberek się chyba obraziła, bo foty zniknęły :( A tyle fajnych było...
Koliberek się chyba obraziła, bo foty zniknęły :( A tyle fajnych było...
Łukasz nie obraziłam się fotki są dostępne owszem zablokowałam je na chwilę ,bo wkurza mnie takie gadanie ale stwierdziłam że nie warto i nie zamierzam się zniżać do do poziomu krytykujących bo moje wychowanie i kultura na to nie pozwala.Są tacy co się bardzo cieszą ze zdjęć. Może nie wszystkie są wysokiej klasy i jakościowo dobre bo sama widzę że na niektórych brakuje ostrości ,widywałam gorsze zdjęcia nawet na Motoxie i nie krytykuję nikogo .Ale więcej fotek które zrobię na kolejnych zawodach nie opublikuje :/
wszyskie foty sa dobre niektore bardziej dobre niektore mniejdobre. wazne ze sa i kazdy znajdzie siebie wiec nie denerwuj sieniepotrzebnie. jaczekam na fotki z nastepnych rund...
Dokładnie wszystkie zdjęcia są SUPER!! Wszyscy zawodnicy na pewno się cieszą że ich również uchwycił obiektyw, zdjęcia wykonujecie i udostępniacie ZA DARMO!!
Wiadomo że gdybyście się skupiali/ły na konkretnych zawodnikach to mielibyśmy tu same doskonałe ujęcia. Ale nie o to chodzi jak komuś nie pasuje to niech płaci za fotografowanie.
Ja cieszę się że są osoby które poświęcają swój czas najpierw na latanie w upale po torze a potem na żmudne obrabianie i przesyłanie zdjęć na serwery i nie trwa to tydzień tylko zdjęcia mamy 1-2 dni po zawodach!!! Jeszcze raz dzięki. KOLIBEREK Liczę na Twoje zdjęcia z II rundy ;)
Pozdrawiam wszystkich. Cieszmy się wszyscy ze świeżo rozpoczętego sezonu ;)
Super foty Koliberek ;]
Poziom w C2 bardzo wyrównany walka niesamowita ;]
Bardzo mi sie podobala jazda we wszystkich klasach. W pucharze bardzo wyrownana co da duzo emocji w trakcie sezonu.
Co do fotek koliberka, są super i uważam nie ma co się obrażać, zwłaszcza, że jest to ukłon w naszą stronę :)
Macie może wyniki całościowe z tej rundy?
Zakładka "WYNIKI" mi nie działa.
Macie może wyniki całościowe z tej rundy?
Spojrz 2 str wczesniej
tak, ale chodzi mi o czasy w poszczególnych przejazdach. Chciałem zobaczyć w ogóle jak mi to poszło, ile brakło do pierwszego, jakie są różnice czasowe, może ktoś zrobił fotkę wywieszonych wyników tych z tablicy, albo dostał taką kartkę?
Takie zestawienie tylko mozesz odebrac na zawodach u panow od pomiaru czasu.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I-a Runda Supermoto w Gostyniu
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań