Cagiva Supercity 125? Posiadam taka 2 rok ;) Odrazu dam Ci kilka rad.. W zadnym wypadku nie lej tanich olejow, zaraz sprzet Ci padnie, wiem to z doswiadczenia kolegi, sam mam jeszcze orginalny nicasil ;) Hamulce, obowiazkowo przedni przewod wymien na oplot, roznica niebo - ziemia ;) Chociaz u mnie przedni przewod drastycznie zakonczyl zywot bo pekl, co o malo nie zakonczylo sie spotkaniem z krewnymi tam na gorze... Klocki hamulcowe ida w przerazajacym tempie, przynajmniej te zamienniki ;) Nie kupuj zadnych EBC czy czegos w tym stylu co kosztuje srednio 60zl.. Koncza sie po 1000km (!!) i tarcza znika w przerazajacym tempie, olek posiada w swojej ofercie orginalne brembo, koszt okolo 120zl, klocki koncza sie wtedy po ok 5000km i tarcza jakos nie znika tak szybko.. Przednie zawieszenie, zalecany olej 7.5W, raczej nie polecam.. Nurkuje przod i wgl.. Na dziurach ok, ale nie przy hamowaniu, aktualnie jestem na wymianie uszczelniaczy i oleju na 10W motorexa. Po za tym moj sprzet bedzie za niedlugo na sprzedaz jak chcesz, a dbam o niego jak moge ;) Jak chcesz pogadac o sprzecie to napisz na gg 1195280