Temat: [S] Chevrolet pickup s10 94 rok
Witam
z uwagi na to że przeprowadzam się całkiem daleko i zmieniam nieco pracę - wyprzdaję firmowy majątek.
teraz mam do oddania chevroleta s10 - 94 rok z silnikiem 2,5 L - w dowód wbite 2,3.
silnik nie jest najmocniejszy ale skrzynia jest krótka i zestrojona tak że ciągałem 2 motocykle na plecach bez problemu.
silnik bezkolizyjny, rozrząd na kołąch zębatych - niezawodny pod tym kątem. bez gazu - koszta koszta:D
fura jest zarejestrowana jako ciężarowa zatem można odliczać vat. Mimo tego że to pickup - fura nie przeraża gabarytami.
Kupiłem go w zimie na reklamę firmy i cały czas nad nim pracowałem - a zrobiłem naprawdę wiele. fura ma położony nowy lakier - czarna perła, odnowioną ramę. wystarczy psiknąć konserwację jak się ciepło zrobi i kolejne 20 lat spokoju - zero rudej na podwoziu.
fura jest zglebiona i utwardzona i czeka na dobre felgi - stare sprzedałem bo nie pasowały. rozstaw jest prawie jak w bmw. elektryka przerobiona na europę zatem wszystko przechodzi przegląd bez problemu - zero czerwonych kierunków oraż świateł bez homologacji.
odnowiony jest układ hamulcowy - wszystkie przewody prawie poleciały na nowe oraz tył odremontowałem - cylinderki oraz przewody.
po poprzednim właścicielu który trzymał furę 4 lata w garażu - powyciągałem wszystko co zdążyłem aby móc używać fury na codzien (zrobiłęm po zakupie nią 420km do domu). popodpinałem i poprawiłem cały osprzęt silnika - wszystko było źle albo nie podpięte - fura odzyskała moc oraz spadło drastycznie spalanie. teraz jezdzi i furczy - ma napęd na tył i reduktor.
do tego hak i gniazdo
nośnośc paki 1120kg
a teraz co zostało do roboty:
-wymienić olej
-wskaźnik prędkośći i przebiegu nie działa
-wskaźnik poziomu paliwa przekłamuje o jedną kreskę (podwiesił się)
-cięgło drzwi kierowcy ma skłonności do wyskakiwania z zamka - otwiera się od środka - wkładasz cięgno i znowu działa
-akumulator zipie już resztkami sił.
ja już nie mam czasu na zabawę z nim - niestety bo szukałem go wiele miesięcy.
ostatnio był taki sam na allegro czarny matowy - skorodowany, z uszkodzonym układem hamulcowym, niejeżdzący za 8000pln.
mój ma przegląd, OC, jeździ - nie jest skorodowany - i oddam go okazyjnie za 9500pln.
super materiał na reklamę albo na cultstyle'a który naprawdę zwraca uwagę.
w razie pytań - 512296997
pojazd jest w lublinie.
smfighters@gmail.com