Odp: Tor Radom
Najpierw zbijasz biegi potem doklejasz tylnym, czy na odwrót ?
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Doklejanie hamulcem jest az do calkiem głębokiego zlozenia. Jak bys w takim złozżeniu zbil bieg to by Artur musiał wywiesić czerwoną flagę na torze.
kurde, a przy takim hamowaniu, nie nie ma uślizgu tylnego koła - czy po prostu hamujesz z umiarem, tak żeby nie blokować koła ?
kurde, a przy takim hamowaniu, nie nie ma uślizgu tylnego koła - czy po prostu hamujesz z umiarem, tak żeby nie blokować koła ?
Z jakim umiarem? Nic tak nie dokleja do asfaltu jak na maxa wciśnięty tył. Dokleja momentalnie.
nie rozumiem, mniejsza z tym.
Nic tak nie dokleja do asfaltu jak na maxa wciśnięty tył. Dokleja momentalnie.
najszybciej dupę i łokieć:).
Levis daj się przejechać komuś tym sprzętem. Miałem okazję pojeździć kilka minut apką i pierwsze wrażenie jest takie, że na hamowaniu tył robi się strasznie lekki, a motocykl przy tym i tak zakręca w miejscu. Po kilku minutach przestaje odpalać, ale to inna para kaloszy:)
chwilowo jedyną osobą, która pojeździła kilka kółek na Radomiu moją Apką, jest Daniel. Powiedział, coś w stylu "Fajnie oddaje moc, tylko jakoś ciężko skręca" :-)
mallly200sx napisał/a:gierwi napisał/a:No to muszę napisać do VdB o zwrot kosztów. On kazał używać obu! Skandal!
Na nauce jazdy tez tak mówili....
Tylko, ze Piszemy o Radomiu...W Radomiu przy naszym poziomie tylny hamulec nie jest potrzebny. Być może pro rajderzy go potrzebują.
Przedni hamulec wystarczy w 100%. Na całym torze to chyba tylko dwa razy sie go używa...Ja" doklejam" tylnym heblem motocykl na wejściu w zakręt, szczególnie jak wydaje mi się że za szybko wchodzę.
Ale Ty jesteś pro rajder weteran ;)
Ktoś w niedziele wbija ? Crezy powklejamy tył na heblu ? :p Pogoda ma być.
ja planuje dobić sprzęt :)
Hejka ! Od kiedy ruszają treningi 2016 ?
[url]http://automobilklub.radom.pl/newsy/motocykle-jazdy-wolne/[/url]
"Uprzejmie informujemy, że z dniem 06.04.2016 (środa) tor nasz zostaje otwarty pod motocyklowe jazdy wolne."
15.04 planuję pojawić się w Radomiu na popołudniową sesję. Ktoś, coś? :>
Jeżeli pogoda będzie okej i ogarnę kogoś kto się ze mną zabierze, to wpadnę na cały dzień.
Ktoś coś jutro?
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 75 zapytań