Odp: Tor Radom
duzo ludzi? Proporcje nadal odwrocone wzgledem tydzien vs weekend?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
serio nikt jutro ?
serio nikt jutro ?
Ja lece na kołach dawaj figiel na kołach szybko o tym zapomnisz...filmiki sobie porobimy...
co ty, na kołach to ja tam usnę po drodze
Ja dzisiaj upalalem, same plastiki, nikogo na SM...
Może dlatego, że nic nie mówiłeś, że jedziesz;)
jak na tak ładna pogodę to sądze ze i tak malo ludzi było, w sumie plastików ok 20 maszyn
figiel napisał/a:serio nikt jutro ?
Ja lece na kołach dawaj figiel na kołach szybko o tym zapomnisz...filmiki sobie porobimy...
Ja lece na kołach, ale w następnym tygodniu
Crash pady na ośkach muszę mieć założone?
Crash pady na ośkach muszę mieć założone?
nie musisz, ale powinieneś:)
jazda na tor na kołach to trochę męczarnia, ale oczywiście jest to wykonalne;] Pytanie co będzie w momencie jak wyglebisz i rozwalisz dekiel;]
Crashpady na ośkach i wydechu to jednak się przydają w przypadkach kontaktu z glebą.
wybiera się ktoś z wolnym miejscem na pace-przyczepie w piątek?
wybiera się ktoś z wolnym miejscem na pace-przyczepie w piątek?
Widzę że szybko się kolega zregenerował ;-) oczywiście ten piątek masz na myśli ;-)
Dobra starczy wody, jedzie ktoś jutro?
[url]http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2966[/url]
[url]http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X22/radom.html[/url]
figiel napisał/a:wybiera się ktoś z wolnym miejscem na pace-przyczepie w piątek?
Widzę że szybko się kolega zregenerował ;-) oczywiście ten piątek masz na myśli ;-)
jak mi się uda wszystko poskładać to z chęcią pojadę docierać silnik na torze...
hermes napisał/a:figiel napisał/a:wybiera się ktoś z wolnym miejscem na pace-przyczepie w piątek?
jak mi się uda wszystko poskładać to z chęcią pojadę docierać silnik na torze...
Dawaj Qnik na dzień dzisiejszy pogoda w Rejdomoiu w piątek ma być pikna- jak pojedziesz to może uda się zbić większą ekpię :-)
Trzymam kciuki, mogę coś pomóc - oponkę już masz :-)))
P.S. Delta my wstępnie na piątek się wybieramy
a niedziela by Wam nie pasowała ewentualnie?
ustawialiśmy się w piatek na ten piatek ale widzę już teraz pierwsze przeslanki w robocie że moge nie dać rady się wyrwać ...
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 61 zapytań