Temat: Kto jaka klasa w PP
Panowie, zastanawiam się w jakiej klasie lecieć w sezonie 2012 i według mnie dobry temat. Jeśli możecie wpisujcie się.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto jaka klasa w PP
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, zastanawiam się w jakiej klasie lecieć w sezonie 2012 i według mnie dobry temat. Jeśli możecie wpisujcie się.
open wiadomo ;-)
ja to na 99% - 250 ale ciągle zastanawiam się
bo jak w 250 ma jechac 7 a w open 15 to lepiej do open, lepsza zabawa :)
hehe :) no ta ale patrząc z innej strony to w najgorszym przypadku jestem 7 , a tak poważnie to myślę że będzie podobny skład jak w tamtym roku ale zobaczymy
To gdzie wy startujecie?? Bo takich klas nie ma :) jest tylko C1 i C2
otwarta/open - to brzmi dumnie :)
Panowie jak wygląda poziom w PP? Niby jest to klasa dla żółtodziobów, a jak jest w praktyce?
poziom jest mega wysoki!! sami wymiatacze, a najwiekszy to franz, z nim prawie nikt nie daje rady ... no i sprzety, czasmi lepsze niz w MP
tegma ty łachudro! mi wystarczy żeby przyjechać przed tobą, mogę być nawet przedostatni ;-)
co do sprzetów to fakt, MP sie nieraz chowa ;-)
Panowie jak wygląda poziom w PP? Niby jest to klasa dla żółtodziobów, a jak jest w praktyce?
poziom dokładnie taki sam jak w tym temacie (15 postów) więcej gadania niż działania poprostu BURDEL
KC pytał o poziom zawodników a nie o zasobność portfela zawodników. Nowymi okleinami i magnezowymi kołami się nie wygrywa.
Poziom jest bardzo zróżnicowany. Na pewno znajdziesz zawodnika do pościgania.
Usunąłem prywatne wycieczki Tegmy i Franza
Nie ma już klas 250 i Otwartej (Open była w MP) teraz mamy C1 i C2. Ja startuje w C1, a można rezerwować numery startowe. Temat ten co z zeszłego roku tylko odświeżony.
Panowie jak wygląda poziom w PP?
Poziom jest naprawdę różny. Czołówka grzeje równo - niemal na poziomie MP. Reszta to normalni ludzie :) Warto przyjechać nawet jeśli to czyjś pierwszy raz na torze. Zawsze znajdziesz rywala dla siebie i gwarantuje, że zachorujesz na torowe ściganie.
KC napisał/a:Panowie jak wygląda poziom w PP?
Poziom jest naprawdę różny. Czołówka grzeje równo - niemal na poziomie MP. Reszta to normalni ludzie :) Warto przyjechać nawet jeśli to czyjś pierwszy raz na torze. Zawsze znajdziesz rywala dla siebie i gwarantuje, że zachorujesz na torowe ściganie.
Ciechu w której lecisz?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto jaka klasa w PP
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 70 zapytań