Odp: ktm 500 exc
Dokładnie, motor piękny!
P.s.dzięki za odp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » ktm 500 exc
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokładnie, motor piękny!
P.s.dzięki za odp.
CZemu akrap ma takie dziurki na tym karbonie? nie powinno byc tam opaski?
pozazdrościć...
oj tak! oj tak!!!
kolejne zmiany...
Kola na sprzedanie!
napisz lepiej jak wrażenia z jazdy
Na to niestety jeszcze muszę poczekać... mam nadzieje skrócić łańcuch w sobotę i wyjechać, ale to i tak tylko na godzinkę docierania i z powrotem do garażu na serwis :)
e, no elegancko, tylko handguardy cos nie pasuja moim zdaniem, lepsze aluminiowe Gregery od KTM'a moim zdaniem.
Pierwsza jazda zaliczona...
Chodzi świetne a tylko cm odkrecalem bo docieralem dzisiaj. Jazda jak rowerem po przesiadce z smc.
Olej / filter zmieniony. Jutro beda ostrzejsze testy...
Musze zmienić przełożenia (13 - 46) na 14 - 42 jakie mialem w 530, to chyba najlesze na drogę.
Co macie w swoich EXC?
Z felgami coś będziesz robilł?
Tak, sprzedawał. Czekam tylko na przesyłkę zestawu Alpina, nie moglem znaleźć samego przodu.
Bardzo fajnie sie jeździ z tym przednim 16.5", jedzie jak po szynach w ciasnych zakrętach, sam skręca ;) ale chce mieć oba kola takie same.
Co macie w swoich EXC?
15-44 Piekny sprzecior, chyba to bedzie moj next type. Jakos te smc mnie nie robia, ze wzgledu wlasnie na swoja wage, ale ten exc 500 coraz bardziej mi sie podoba, gratuluje sprzetu. Pozdro
ps. A jaka waga tego cuda?
Wazy wg książki 112 kg chyba. Lekki jak rowerek w porównaniu z 690smc.
Dzis znów poganiałem 500, coraz lepiej chodzi a wciąż tylko 1cm odkręcam na manetce :D
Obciera mi guma o wydech, co najlepiej zrobić? Podłożyć podkładki / dystanse pomiędzy śruby a błotnik?
moto,gratuluję sprzęta,112kg! piękny i filigranowy.Co do wydechu to norma w bergach to samo się dzieje,w miare możliwości odsuń tulejką.
Kilka fotek ze zmianami ;)
Kopara opada, szacunek. :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » ktm 500 exc
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 83 zapytań