Temat: [KUPIE] Suzuki DR 350 / Slask/Malopolska/Op.
Witam! Kupie Suzuki DR 350 najchetniej w stanie BDB ;) Interesują mnie tylko zarejestrowane i bez zadnych wiejskich przerobek :) Odp. takze na smsy 796 591 941 gg; 12725841 (zawsze niewidoczny)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [KUPIE] Suzuki DR 350 / Slask/Malopolska/Op.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam! Kupie Suzuki DR 350 najchetniej w stanie BDB ;) Interesują mnie tylko zarejestrowane i bez zadnych wiejskich przerobek :) Odp. takze na smsy 796 591 941 gg; 12725841 (zawsze niewidoczny)
Byłem dzisiaj w Boosterze. Na chwilę obecną nie ma nic ciekawego ale za tydzień ma przyjechać na serwis jakaś DRka 350 w bardzo fajnym stanie, bardzo prawdopodobne, że facet będzie chciał sprzedać. Mają mi dać znać jak się dowiedzą.
Po za tym proponuję zobaczyć tą: [url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-350-cross-igla-dr350-s-M3003212.html[/url] Bliżej już chyba nie będzie a wygląda zajebiście
Pisalem do goscia w sprawie tej drki z linku tylko ze sa podobno marne szanse na jej zarejestrowanie dlatego nawet nie bylem jej ogladac. Gdybys cos wiedzial na temat tej co ma przyjechac na serwis to bylbym bardzo wdzieczny gdybys dal znac.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [KUPIE] Suzuki DR 350 / Slask/Malopolska/Op.
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 83 zapytań