Temat: Witam
Dżem dobry!
Witam wszystkich supermotowcow :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dżem dobry!
Witam wszystkich supermotowcow :]
Cześć
Witam
Witamy Cię !
Siema!
Nie chce zasmiecac innego tematu wiec zapytam tutaj. Na komarynce swego czasu dawalem popalic, ale to jeszcze jak gladkie jajka byly, od tamtej pory niestety nie jezdzilem. Ciekawy jestem waszej opini czy 400tka nie bedzie dla mnie za mocna?? ( mam tu taka jedna z forum upatrzona :) ) Bodajze tutaj na forum czytalem ze najlepiej zaczynac od 150tki, nie chce jednak za kilka miesiecy zmieniac na cos mocniejszego. Co do papiera jestem w trakcie wybierania szkoly w Warszawie ( moglby ktos polecic cos wartego uwagi, gdzie nie tylko naucza zdac egzamin ale beda mieli bardziej praktyczne podejscie)
Mieszkam w Warszawie i krew mnie zalewala jak stojac w puszce widzialem przeciskajace sie w korku supermoto... krew mnie zalewala z zazdrosci!!
Dzieki za odpowiedzi i rady, jesli takie sie pojawia :D
Bry!
Zależy jaka 400, jeśli myślisz o DRZ 400 to będzie gites;]
Siemka :)
DRZ 400 jak najbardziej na początek :)
Bry!
Zależy jaka 400, jeśli myślisz o DRZ 400 to będzie gites;]
Yz400f mysle o :)
Na miasto lepiej coś z homologacją, np tej samej marki WR. Jest toto mocne;]
witaj
Na miasto lepiej coś z homologacją, np tej samej marki WR. Jest toto mocne;]
Kolega pewnie myśli o motocyklu od Toyo :) A akurat ten egzemplarz ma homologację
RR napisał/a:Na miasto lepiej coś z homologacją, np tej samej marki WR. Jest toto mocne;]
Kolega pewnie myśli o motocyklu od Toyo :) A akurat ten egzemplarz ma homologację
dokładnie o tym samym :) tylko nie wiem czy nie będzie za mocny. Tak jak pisałem wcześniej ostatni kontakt miałem na motorynce. Planuje odświeżyć sobie wszystko na kursie.
Jak pewnie wiesz, jest konkretna moc i takie same wymogi serwisowe;] Może dobrze by było, jakbyś najpierw zorganizował sobie jazdę próbną. Moto samo w sobie świetne, chociaż jak nie masz doświadczenia szybciej będziesz się uczył na czymś trochę słabszym
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 79 zapytań