Odp: Supermoto 125
Chciałem napisać to co dj-mati, nawet wiem do kogo trafiła :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Supermoto 125
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No tak :) Bo tyś się po prostu jeszcze na forum nie pochwalił to nikt nie wie haha :D
Moja ex ma xt 125. Na początek zabawy moto niezłe, bo bardzo mało pali. Dziewczyna się podstaw na nim nauczy. Ale po czasie wychodzi kiepskie prowadzenie i tandetne zawieszenie.
Najlepiej Honda HM CRE 125 w czteropaku zajebista chłodzona cieczą zobacz na allegro jet jedna
Dt'tka Danikena już poszła w siną dal , w tej kasie masz moje moto z 2007 i zostanie na ciuchy i akwarium paliwa ; p
a tak szczerze, to nie mam żadnego doświadczenia jeżeli chodi o Derbi ... na jakiej to jest licencji produkowane ?
Moja ex ma xt 125. Na początek zabawy moto niezłe, bo bardzo mało pali. Dziewczyna się podstaw na nim nauczy. Ale po czasie wychodzi kiepskie prowadzenie i tandetne zawieszenie.
no właśnie wiem, dlatego nie ma sensu pakować 10k w motor na jeden sezon
Ja swoją hondę oddam za 3500 ..
W sumie przydałoby się tylko napęd wymienić za jakiś czas :)
a 250 może ? takie własnie dla kobietki ( 16KM) z 2010r za 5tys.... :)
Ja swoją hondę oddam za 3500 ..
W sumie przydałoby się tylko napęd wymienić za jakiś czas :)
a 250 może ? takie własnie dla kobietki ( 16KM) z 2010r za 5tys.... :)
wrzućcie mi foty na tr4@poczta.fm
coś pomyślimy :)
a i napiszcie gdzie ewentualnie po to moto trzeba by podjechać
Jeśli chodzi o Zipa Trackera to lepiej dołożyc tysiaka i kupić nówke
[url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=tracker&category=5557[/url]
a co to ten Zipp ? :P równie dobrze w tych pieniądzach możnakupić rometa ... no ale coś nie za bardzo do mnie przemawiają te marki ...
ja wyrosłem na kmx'ie 125 i dobrze mi z tym :D
wysłałem email :)
Zipp i romet to najgorsze gówna na dwóch kołach jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne..
Zipp i romet to najgorsze gówna na dwóch kołach jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne..
No teoretycznie ja to wiem, ale nigdy nie siedziałem, nie jechałem, więc staram się nie szerzyć swoich poglądów bez potwierdzenia...
Miałem styczność z Zippem bo kolega kupił .. Ogólnie z wyglądu całkiem fajny ale jak się bliżej przyjrzy to widać i czuć słabą jakość materiałów
Ja zippy tylko oglądałem z bliska, ale rometami jeździłem i padaka .. Miałem takiego jednego na egzaminie na A1 to to była padlina jak ich mało.. Full gaz i to się ledwo toczy. Na 4-tym biegu (ostatnim) zamykam obroty i ledwo się przetoczyłem przez bariere 70km.h
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Supermoto 125
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 76 zapytań