16

Odp: Supermoto 125

Chciałem napisać to co dj-mati, nawet wiem do kogo trafiła :D

READY TO >> TERROR

17 Ostatnio edytowany przez daniken (2012-01-06 13:18:20)

Olaff napisał/a:

Chciałem napisać to co dj-mati, nawet wiem do kogo trafiła :D

No tak :) Bo tyś się po prostu jeszcze na forum nie pochwalił to nikt nie wie haha :D

Moja ex ma xt 125. Na początek zabawy moto niezłe, bo bardzo mało pali. Dziewczyna się podstaw na nim nauczy. Ale po czasie wychodzi kiepskie prowadzenie i tandetne zawieszenie.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

18

Najlepiej Honda HM CRE 125 w czteropaku zajebista chłodzona cieczą zobacz na allegro jet jedna

19

dj-mati napisał/a:

Dt'tka Danikena już poszła w siną dal , w tej kasie masz moje moto z 2007 i zostanie na ciuchy i akwarium paliwa ; p

a tak szczerze, to nie mam żadnego doświadczenia jeżeli chodi o Derbi ... na jakiej to jest licencji produkowane ?

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

20

daniken napisał/a:

Moja ex ma xt 125. Na początek zabawy moto niezłe, bo bardzo mało pali. Dziewczyna się podstaw na nim nauczy. Ale po czasie wychodzi kiepskie prowadzenie i tandetne zawieszenie.

no właśnie wiem, dlatego nie ma sensu pakować 10k w motor na jeden sezon

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

21

Ja swoją hondę oddam za 3500 ..
W sumie przydałoby się tylko napęd wymienić za jakiś czas :)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

22

a 250 może ?  takie własnie dla kobietki ( 16KM)  z 2010r za 5tys....  :)

i can do this .. here, hold my beer

23

BolekZKO napisał/a:

Ja swoją hondę oddam za 3500 ..
W sumie przydałoby się tylko napęd wymienić za jakiś czas :)

HEMP napisał/a:

a 250 może ?  takie własnie dla kobietki ( 16KM)  z 2010r za 5tys....  :)

wrzućcie mi foty na tr4@poczta.fm
coś pomyślimy :)
a i napiszcie gdzie ewentualnie po to moto trzeba by podjechać

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

24

Jeśli chodzi o Zipa Trackera to lepiej dołożyc tysiaka i kupić nówke

[url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=tracker&category=5557[/url]

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

25 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-01-07 22:53:08)

a co to ten Zipp ? :P równie dobrze w tych pieniądzach możnakupić rometa ... no ale coś nie za bardzo do mnie przemawiają te marki ...
ja wyrosłem na kmx'ie 125 i dobrze mi  z tym :D

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

26

wysłałem email :)

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

27

Zipp i romet to najgorsze gówna na dwóch kołach jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne..

READY TO >> TERROR

28

Olaff napisał/a:

Zipp i romet to najgorsze gówna na dwóch kołach jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne..

No teoretycznie ja to wiem, ale nigdy nie siedziałem, nie jechałem, więc staram się nie szerzyć swoich poglądów bez potwierdzenia...

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

29

Miałem styczność z Zippem bo kolega kupił .. Ogólnie z wyglądu całkiem fajny ale jak się bliżej przyjrzy to widać i czuć słabą jakość materiałów

30

Ja zippy tylko oglądałem z bliska, ale rometami jeździłem i padaka .. Miałem takiego jednego na egzaminie na A1 to to była padlina jak ich mało.. Full gaz i to się ledwo toczy. Na 4-tym biegu (ostatnim) zamykam obroty i ledwo się przetoczyłem przez bariere 70km.h

READY TO >> TERROR