Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
Nie nadążam za tymi listami już... :D
Tez chce kilka naklejek, obojętnie jakie będą wybrane.
https://www.youtube.com/user/motodrb/videos
http://adventuresklep.pl
https://www.instagram.com/supermotodrb/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie nadążam za tymi listami już... :D
Tez chce kilka naklejek, obojętnie jakie będą wybrane.
Czy zwykla czarne na bialym supermoto.pl wielkosc nie wiem troche mniejsze niz motocykle sa wszedzie w cenie 5 zl sztuka pasi?
mi pasi obojętnie jaka, byle nie różowa ;D
a ja własnie chce różową hahaha na samochód :D
Tak apropo's to mamy już kogoś kto wykona te naklejeczki?
Czy zwykla czarne na bialym supermoto.pl wielkosc nie wiem troche mniejsze niz motocykle sa wszedzie w cenie 5 zl sztuka pasi?
zwykle czyli jakie ? ;]
Tak apropo's to mamy już kogoś kto wykona te naklejeczki?
bleft zaproponował temat naklejek i propozycje to chyba jego w tym rola zeby je wykonać
Mogę wykonać takie naklejki, proszę tylko o podesłanie wzoru i wymiaru.
Nie chcem znowu słownych potyczek z ''bleft'em'' ale jego styl niezmiennie przypomina mi napisy rodem ze sklepu SMYK.Rozumiem głosowanie w temacie bluzy ale naklejka to naklejk ile ona bedzie kosztowała 10 20lz? niech ktoś zrobi naklejke i po prostu ją pogoni reszcie. Byle nie w stylu Blefta, sory stary :)
nie chcem ale muszem ;)
Nie ma to jak slowne dogaduszki. To moze trzeba by ustalic jakies rozmiary? Proponuje naklejki w 2 formatach: male i duze, a co do ich wymiarow trzeba cos pomierzyc na moto itd
zwykła czyli:
to jest tylko symulacja jak wyjdzie w rzeczywistości nie wiem dokładnie, wymiary 20x5 coś około:
Jak dla mnie to te naklejki powinny byc na caly wachacz. Tak to wyglada hmmmm.... badziewnie
Nie chcem znowu słownych potyczek z ''bleft'em'' ale jego styl niezmiennie przypomina mi napisy rodem ze sklepu SMYK.Rozumiem głosowanie w temacie bluzy ale naklejka to naklejk ile ona bedzie kosztowała 10 20lz? niech ktoś zrobi naklejke i po prostu ją pogoni reszcie. Byle nie w stylu Blefta, sory stary :)
masz stary taki wybór ze mozesz robic sobie nawet naklejke z ariala,to ze tobie nie pasi to nie znaczy ze każdemu po to jest głosowanie i dałem link do aukcji gdzie masz napisane co i jak [url]http://allegro.pl/samoprzylene-naklejki-drukowane-nalepki-foliowe-i2040644770.html[/url] jak komuś cos nie podchodzi zawsze moze na własna reke sobie je zrobić bo 50zł za 1m2 to nie jest myśle dużo a naklejek wyjdzie tyle że można sobie kibel wytapetować ...co do wielkości to juz kwestia na co mają iść ...jak sie wybierze 2 wzory to jeden może byc wielkości wachacza a drugi jakiś nie duży na cokolwiek innego
Bleft, ale czy nie w podobny sposób zachowywałeś się w temacie "bluzy" więc nie wiem skąd twe oburzenie. ??
Ludzie już zatwierdzili zdjęcie, zamówili wstępnie bluzy a Ty coś zaczynasz o tym że zdjęcie złe, piksel duży a technika taka i owaka itp.
Nie żebym się czepiał ale oczekuje od Ciebie jakiejś konsekwencji. Jeśli Ty możesz krytykować to chyba inni też mogą i skąd twoja reakcja ?
Nic w tym dla mnie odkrywczego, że chwilami nasze forum przypomina zbiorowisko rozhisteryzowanych bab. A już zawsze to widać gdy stajemy przed jakimś wyborem. Stąd moja uwaga o torebkach... bo chwilami dopada mnie zwątpienie.
Wiem że niektóre mamy robią wielką krzywdę swoim synom, ucząc ich sikania na siedząco, a tłumaczą to tym iż to bardziej higieniczne. Nawet nie zdają sobie sprawy jakie to ogromne konsekwencje ze sobą niesie. :(
Ale... nie zapominajcie że jaja nie służą do przerzucania z nogawki w nogawkę.
Tym samym nie prowokuje tu nikogo do dyskusji, ja tylko wyrażam swoje zdanie i nie oczekuje Blef że coś mi tam odpyskujesz :D Potraktuj to na wesoło a me porównania wyłącznie ogólnikowo, do wszystkich ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 71 zapytań