1

Temat: Makos wita!

W końcu wypadałoby się przywitać ! Tomaj, rodowity Poznaniak,ale mieszkam teraz w Kamionkach z Rodzinką.Latałem wcześniej  na sportach Honda CBR f4i przerobioną na gejowóz,trzeba było kilka razy reanimować po efektownych glebach. Później było małe kuku na moto,leżałem w szpitalu,śpiączka, połamane gnaty itd, ale nie ma co płakać:D jak dochodziłem do siebie to sprezentowałem sobie gsxr k6 750,ale nie miałem z kim latać za bardzo,więc kupiłem Husqvarne te450 przerobioną na sm. Jak większość która chyba się przesiadła ze sportów na te małe zabaweczki lekkie niczym rower z komunii stwierdzam że jest więcej zabawy nie mieście niż na sportach.Chociaż nie powiem czasami brakuję ganiania się po mieście z R8 czy Betkami w Mce. Teraz tylko muszę trochę odpicować  huske  i poczekać,aż zrobi się cieplej.Chyba że spadnie dużo śniegu to wkręcę śruby w laki no i w las !!! Pozdro

3maj
FasoN
AlbO
GIŃ

2

Odp: Makos wita!

elo ;)

3

Cześć

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Mako coś się zjebało w huśce, że tu zawitałeś czy po prostu z nudów?:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

Siema!:)Przez Ciebie teraz ja nie mam czy latać:P

Husqvarna 450
GSXR1000
hulajnoga:)

6

gizbicbr napisał/a:

Mam fajną miotłę na zbyciu, lata się na niej całkiem całkiem. Nie jednego już pozamiatała - chcesz?:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7

hacker33 napisał/a:
gizbicbr napisał/a:

Mam fajną miotłę na zbyciu, lata się na niej całkiem całkiem. Nie jednego już pozamiatała - chcesz?:D

Jak daje na gumie to biorę:)

Husqvarna 450
GSXR1000

8

hacker33 napisał/a:

Mako coś się zjebało w huśce, że tu zawitałeś czy po prostu z nudów?:D

wszystko bangla jak należy !!! zamiast sprzątać przed Świętami wolę tutaj posiedzieć

gizbicbr napisał/a:

jak to? jeszcze gixik stoi :P wiem wiem to nie to co sm :P

3maj
FasoN
AlbO
GIŃ

9

Myślę, że gumę na nią naciągniesz...tylko nie wiem po co? Żeby było bezpiecznie?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

10

makospoz napisał/a:

Chyba że spadnie dużo śniegu to wkręcę śruby w laki no i w las !!! Pozdro

Załóż duże koła i śmigaj dalej. Podjedź przy okazji do mnie...bo już zapomniałem gdzie hamulec a gdzie sprzęgło.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

11

hacker, ale widzę że ładnie wyszczekany tutaj jesteś na forum :) kiedy kończysz tego swojego zajazda?

3maj
FasoN
AlbO
GIŃ

12

hacker33 napisał/a:
makospoz napisał/a:

Załóż duże koła i śmigaj dalej. Podjedź przy okazji do mnie...bo już zapomniałem gdzie hamulec a gdzie sprzęgło.

Chętnie bym przytulił taki zestaw, ale ciężko narazie z monetą, ale jakby coś się trafiło w rozsądnej cenie to bym się grubo nad tym zastanowił !

3maj
FasoN
AlbO
GIŃ

13

makospoz napisał/a:
hacker33 napisał/a:
makospoz napisał/a:

Chętnie bym przytulił taki zestaw, ale ciężko narazie z monetą, ale jakby coś się trafiło w rozsądnej cenie to bym się grubo nad tym zastanowił !

Taa,hacker strasznie pyskuje:P Nie zapomnij że oprócz kół musiał byś kupić zawieche;)

Husqvarna 450
GSXR1000

14

No no no bez obrażania!:D

makospoz napisał/a:

kiedy kończysz tego swojego zajazda?

makospoz napisał/a:

ciężko narazie z monetą,

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

15

Witam Pana;)