Odp: Latanie między Łodzią a Warszawą
no to gicio
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie między Łodzią a Warszawą
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to gicio
haha i wrócisz do małych kółek ;P obiecuje , że jak załozycie na sezon 2012 małe koła to będe wolniej jeździł w offie .
PS Macko z Mate też zaraz po was pojechali i teraz mi piszą , że jednemu zabrakło paliwa w Ktm'ie i holowali sie na SZALIKU hahaha
Już maiłem i raczej to se ne wrati - za słabo w błocie robią ;) -
Młodzi na szaliku ;) hahaha musiało super wyglądać - Po dzisiejszym powiem szczerze zasiali znowu chłopaki myśl u mnie i może pogonić DRZ ta i dwu paka kupić EXC 200 :)
hehe
Złaapała się jedna moja fota :) - ale co to znaczy był ... jeszcze w ten łykend można polatać :)
Jak tam Babel? Latamy rano? Bo nie wiem ile bro wciągnąc:)
Idź sie przebiegnij lepiej , no chyba , że już masz ten aparat tlenowy :D
Ja odpadam - uczelnia ;/
Pogoda całkiem w pytke - mozna polatać - tylko nie po lasach bo akcja choinka wśród lęśników ;)
Ja odpadam...Żona już mi czas zorganizowała
A ja ze 100 kilosków pyknąłem - błotko wzdłuż obwodnicy mniam :)
No dobra firma kazała mi urlopik wybrać - więc mam wolne do piątku. Jutro i pojutrze pogoda ma być spoks a i trochę tłuszczyku po świetach można by zrzucić - ktoś chętny ?
Dzisiaj odpadam, spałem 3 godziny i muszę nadrobic. Jutro jak nie będę tyrał to chętnie popuszczam bąki na powietrzu.
Ja tam opędziłem 4 godzinki jazdy - błotko jest malinowe - szczególnie wzdłuż obwodnicy :) - jakby co to jutro od południa (może wczesniej) możemy powtórzyć
Była by fajna pogoda gdyby nie ten deszcz ;/
No to urlop mi się skończył - dobrze że łykend juz pojutrze :) - 3 ostatnie dni opędzałem okoliczne szutry i błota- dzisiaj nawet trafiłem przez przypadek do tej żwirowni co koło niej slizga Bartek zaliczył. Ktoś był tam wcześniej - były ślady - pewnie młodzi na Katach :) No to aby do soboty :) - wstępnie może z rana w sobotę zrobimy z ludźmi z forum AfricaTwin jakieś zakończenie sezonu - planujemy na Barbarze koło Tarczyna:
[url]http://maps.google.com/maps?saddr=51.998846,20.771796&daddr=51.998846,20.771796&hl=pl&ll=51.999282,20.771542&spn=0.007041,0.01929&sll=51.997591,20.771477&sspn=0.007042,0.01929&geocode=FX5wGQMd1PM8AQ%3BFX5wGQMd1PM8AQ&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=16[/url]
A w niedzielę zrobi się rozpoczęcie - tylko nie wiem czy procenty pozwolą ;)
No to sezon 2011 zamknięty - 2012 zaczynam planowo w przyszły piątek
Najlepszego dla wszytskich w 2012 - szczególnie dla tych latających pomiędzy Łodzią a Warszawą
Warunki do jazdy dzisiaj były całkiem całkiem - trochę ślisko na żwirowni ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie między Łodzią a Warszawą
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 76 zapytań