Temat: [S] Kask HJC AC-MX killer czarno-bialy roz. M
Tak jak w temacie. Kask uzywany. Cena 350zl, do negocjacji. Naprawde zalezy mi na sprzedazy tego kasku gdyz dorwalem Araia. Rozważę kazda propozycje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Kask HJC AC-MX killer czarno-bialy roz. M
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie. Kask uzywany. Cena 350zl, do negocjacji. Naprawde zalezy mi na sprzedazy tego kasku gdyz dorwalem Araia. Rozważę kazda propozycje
To ja w ramach zachęty powiem ze kupiłem taki sam używany od Rodmana i nie wyobrażam sobie teraz jeżdzenie w słabszym kasku (czyli cięzszym, gorzej dopasowanym czy gorzej wentylowanym).
ciezkim?? ten kask wazy 1200g wiec nie wiele wiecej niz arai czy shoei. co do wentylacji to naliczylem sie 8 wlotow. A co do dopasowania to indywidualnie, bo nie kazdy kask pasuje do kazdej glowy. Ja na przyklad w airohu nie moge jezdzic mimo ze jest to jeden z najlepszych kaskow. Kazdy ma swoj ksztalt glowy i nic nie poradze. Dlatego przed kupnem powinno sie sprawdzac co sie kupuje a nie wypisywac pozniej bzdury. Ja latalem w tym kasku w terenie i oprucz tego ze bialy plasticzek na gorze kasku lekko sie obtarl i zzolcial to wszystko bylo jak najbardziej ok. Moge powiedziec tyle ze jak ktos latal wczesniej w foxie, araiu czy 661 to to bedzie pasowac. Byc moze wady twojego kasku wynikaja z tego ze jest on zle dobrany rozmiarowo.
P.S. Masz dlugie wlosy?
ale on nie napisał że ten jest ciężki - wręcz przeciwnie!
czytamy z uwagą Panowie i Panie :P
No wlasnie nie zrozumialem tego dlatego moje wyjasnienie. rownie dobrze inny uzytkownik tego forum mogl odczytac ten post jak ja.
Jeśli ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem to jak najbardziej :P
dzieńdobry,
przeczytałem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz to co napisałem powyżej.
Wydaje mi się, że napisałem jasno i wyraźnie.
Ale jak nie, to jeszcze raz; a co mi tam...
TEN KASK JEST ZAJEBIASZCZY. MAM, UZYWAM, NIE CHCE INNEGO
dziękuję za uwagę i miłego wieczoru życzę
Czemu mnie cytowałeś ? :P Moja odpowiedź się odnosiła do "rozumienia przez innych użytkowników" :P
Czemu mnie cytowałeś ? :P Moja odpowiedź się odnosiła do "rozumienia przez innych użytkowników" :P
teraz lepiej?
odpowiem sobie sam: chyba lepiej. A na pewno czytelniej po usunieciu cytowania.
powinien być jakiś punkt w regulaminie zabraniający pisania postów pod wpływem alkoholu i innych takich.
Jak jest taki zajebiaszczy to niech ktos go wezmie:D dodam ladny pokrowiec i kilka srubek metalowych :p
o co wy się kłócicie ludzie ?! Temat Humor ?
no wlasnie, ja tu chce kask sprzedac a wy swoje:D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Kask HJC AC-MX killer czarno-bialy roz. M
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań