Temat: Sprzedam Pirelli Diablostrada
Jak w temacie dla forumowiczów rabat 20%
[url]http://allegro.pl/pirelli-diablostrada-120-70-17-160-60-17-supermoto-i1911649685.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Pirelli Diablostrada
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie dla forumowiczów rabat 20%
[url]http://allegro.pl/pirelli-diablostrada-120-70-17-160-60-17-supermoto-i1911649685.html[/url]
z którego roku te gumy?
ja je kupilem w tym roku. a podpowiedz mi jak to sprawdzić?
Na boku opony powinien być napis DOT, a za nim, takie najbrzydsze 4 cyfry.
Dwie pierwsze to kolejny tydzień roku, dwie ostatnie to rok produkcji.
sorry plaster ale się podczepię, też miałbym przednią tylko na sprzedaż, używana z tego roku zainteresowanym mogę przesłać fotki
przód DOTebf8s273 1211
tył DOTebphf278 0711
Opony Pirelli Diablo Strada Zrównoważone kontury przedniego i tylnego koła gwarantują neutralną charakterystykę prowadzenia we wszystkich sytuacjach Funkcjonalny wzór bieżnika zapewnia równomierne zużycie profilu i niezmienne osiągi, w całym cyklu użytkowania Polepszona mieszanka zapewnia więcej przyczepności dla jeszcze bardziej sportowego zachowania opony, również na mokrych nawierzchni.
opis znawcy co nie wie jak przeczytać roczni k opony............
Jestem pewien stanu opon (faktycznie przejechały 500 km) dlatego jak by ktoś był niezadowolony może mi je odesłać a ja oddam pieniądze.
skoro ty nie jesteś zadowolony to czemu ktoś inny miał by się zadowolić??
A niby gdzie napisalem ze nie jestem zadowolony. czytaj ze zrozumieniem nie miales tego w gimnazium?
Opony sprzedane. Temat do zamknięcia.
to ja się jeszcze raz przypomnę przed zamknięciem, sprzedam przód używka dot 1211
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Pirelli Diablostrada
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 81 zapytań