Odp: Jakie gumy?
Ktoś wie gdzie można kupić opony big foot deszczówki? Są jakieś na rynku?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś wie gdzie można kupić opony big foot deszczówki? Są jakieś na rynku?
Pogoda taka ze deszczowki w modzie :)
Czy ktos doswiadcsony podpowie jakie wstepnie ustawic cisnienie opon deszczowych? +/- jako punkt odniesienia
jak ktoś ma dylemat jakie opony drogowe kupić, ale na których da się latać po szosie to polecam Metzeler Racetec RR.
Moje K1 przód i K2 tył, trzymały na Bemowie przy 8 stopniach bardzo dobrze :) na ulicy też dają radę.
Teraz rozmiar 160 z 2015r. w Olku można kupić w rozsądnej kasie.
Są jakieś zalecenia żeby razem z oponą wymieniać dętkę? Równo rok temu kupiłem nową dętkę michelina i oponę. Chcę się dowiedzieć przed weekendem bo słyszałem, że ma być palenie gumy podobno :)
nie słyszałem o czymś takim - ja początkowo jeździłem na 8 letnich, fabrycznych dętkach i nic się nie działo
a jak waszym zdaniem Continental ContiAttack SM Supermoto ?
zastanawiam się nad tymi lub Michelin Power RS
oglądałem testy i wypada lepiej niż Metzeler M7 RR
Panowie, muszę kupić opony jutro. Aby doszły do piątku. Skupiam się nad Pirelli Angel City do XT600. Macie jakieś wyrobione opinie o nich? Dzięki!!!!!!
O nich nic nie woem ale diablo rosso 2 sa mega dobre i w dobrej kasie
co sadzicie o tych gumach [url]http://sklep.olekmotocykle.pl/heidenau-opona-16060-17-k73-69h-tl-supermoto-dot-05-132017,639773.html[/url] ?
Podobno słabe ale muszę to obadać kiedys w crf
macko a cos takiego pokroju do drezyny ? bo diablo rosso2 sa mega na asfalt ale jak wjade w szuter albo las to słabo sie spisuja
co sadzicie o tych gumach [url]http://sklep.olekmotocykle.pl/heidenau-opona-16060-17-k73-69h-tl-supermoto-dot-05-132017,639773.html[/url] ?
miało dwóch moich znajomych. poszukaj lepiej czegoś innego.
Mam taką z tyłu i w ostatnich dniach trzyma lepiej niż przednia ContiAttackSM. Jednak moto mam dopiero niedawno i jechałem dopiero parę razy. Nawet myślę o dokupieniu przodu, ale zobaczymy.
Jak pojezdzisz troche daj znac ;) chyba ze masz jakas alternatywe dobra :p
Ja myślę że bedziesz to miał optymalne. Opinie o oponach to jak rozmowa o tym jaki motocykl jest lepszy:P Ja kocham np opony SAVA i latałem na nich kiedyś na Kisielinie, było zajebiście. Aktualnie u mojego dostawcy już ich nie ma więc przestałem kupowac ale jak by były to cały czas bym na tym latał:)
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 74 zapytań