Odp: Jakie gumy?
znam, robiłem u nich CBRe i RC8. Oni mają dystrybucje goldspeeda ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
znam, robiłem u nich CBRe i RC8. Oni mają dystrybucje goldspeeda ?
Tak
Po ile chodzą micheliny na tył lub jakas alternatywa. Tylko nie Golden tyre...
Może być z homologacja lub bez.
Rozmiar 165 lub 170.
Zniżki i lezaki mile widziane.
Bridgestone Battlax.Jeżdził ktoś,jak to się zachowuje?Mam takie na zakupionych kołach,prawie nówki.Jak wymienie bede testował.
Zależy jaki model, BT-021 nie polecam; BT-003 są zajebiste. Nie wiem jak pozostałe modele.
.
Po ile chodzą micheliny na tył lub jakas alternatywa. Tylko nie Golden tyre...
Może być z homologacja lub bez.
Rozmiar 165 lub 170.
Zniżki i lezaki mile widziane.
Po 700-900 masz na alledrogo nowe michaly
Btw latał ktos na slickach od Maxxis'a , warto je kupować ?
ja mam na przodzie tego pre-cut z homologacją drogową. W sumie niezły, choć lepiej jeździło mi się na miękkim Metzelerze.
ja mam na przodzie tego pre-cut z homologacją drogową. W sumie niezły, choć lepiej jeździło mi się na miękkim Metzelerze.
no ja zrobiłem sobie własnie zapas kpl. maxxisa i sie zastanawiam jak sie beda sprawowac , odnosnie gum podbij do MIEDDESA bo wiem ze coś ma .
Bridgestone Battlax BT-16 raz tylko mi przód puścił.
Pirelli Scorpion Trail 69W TL podejdzie do SMCR bez problemu ?
[url]http://allegro.pl/160-60zr17-160-60-17-pirelli-scorpion-trail-69w-tl-i6367878463.html[/url]
Muszę tył wymienić i chciałbym coś lekko endurowego, nie typowa droga jak Conti SM.
Taki patent ostatnio widziałem w GSXR600 - przód Rain, tył zwykły. Oczywiście chodzi o jazdę taką codzienną + treningi na bemowie. Bez upalania na torze. Szofer chwalił mocno taką konfigurację - podobno ten przód kleił zawsze - czy zimny czy ciepły. Tył wiadomo - standard. Oczywiście taka opcja tania nie jest bo przód szybko schodzi. Ale jeździł ktoś w takiej konfiguracji na SM? Warto wypróbować jak się dużych przebiegów nie trzaska ?
Cienki tak jeździ od dłuższego czasu.
Taki patent ostatnio widziałem w GSXR600 - przód Rain, tył zwykły. Oczywiście chodzi o jazdę taką codzienną + treningi na bemowie. Bez upalania na torze. Szofer chwalił mocno taką konfigurację - podobno ten przód kleił zawsze - czy zimny czy ciepły. Tył wiadomo - standard. Oczywiście taka opcja tania nie jest bo przód szybko schodzi. Ale jeździł ktoś w takiej konfiguracji na SM? Warto wypróbować jak się dużych przebiegów nie trzaska ?
Rosik też orał nie raz
Tylko jak wydzwonisz w jakiś samochód mogą być problemy bo opona niehomologowana.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 66 zapytań