Temat: Rozpakowanie silnika:D
siema!
Chce z ciekawosci zajrzec do silnika jak tam tlok i cyl, i mam pytanie czy moge zlozyc na starej uszczelce pod cylindrem ? Wiem, ze nie wypada, ale jesli wsio bedzie gitara to szkoda mi 100zl...
Pozdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Rozpakowanie silnika:D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siema!
Chce z ciekawosci zajrzec do silnika jak tam tlok i cyl, i mam pytanie czy moge zlozyc na starej uszczelce pod cylindrem ? Wiem, ze nie wypada, ale jesli wsio bedzie gitara to szkoda mi 100zl...
Pozdr
Chodzi Ci pewnie o uszczelkę pod głowicę.
NIE NIE MOŻESZ!!!
joł
Nie, głowicy nie ruszam. Chodzi mi o tą pod cylindrem. Chyba ze śruby od glowicy trzymaja tez cylinder do karterów.... nie rozbieralem jeszcze wiec nie wiem. Zaraz skocze do garazu...
na 99% tak jest że trzymają - a niestety każda rozbiórka silnika wiąże się z jakimiś kosztami. Kiedy zawitasz na jakiś Olsztyński terror ??
możesz sobie kupić materiał do wycinania uszczelek i samemu wycinać, troche upierdliwe ale zawsze coś zaoszczędzisz...
Jak najszybciej, a mianowicie min za 2 tygodnie jak przyjdą czesci do moto :D
możesz sobie kupić materiał do wycinania uszczelek i samemu wycinać, troche upierdliwe ale zawsze coś zaoszczędzisz...
Mam taki materiał, pod cylinder jak Cie moge, ale na glowice sie nie nada... robilem takie pod glowice jak mialem 2t, smigały miesiac maks 2.
oO szalony !?
tabul napisał/a:możesz sobie kupić materiał do wycinania uszczelek i samemu wycinać, troche upierdliwe ale zawsze coś zaoszczędzisz...
oO szalony !?
Do pokryw, króćców itp spisuja sie bardzo dobrze... o ile ktos ma cierpliwość do ich wycinania :D
co to sa pokrywy krucców ?
nie widzisz przecinka , masz miesiączke ? bo zaczynasz jak zawsze od swoich hejterskich tekstów
recht przecinka nie zauwazyłem :D
a miesiaczke moge ci zasponsorowac z nosa ;)
no ale ani pod cylinder ani pod glowice sie nie nada :P
hejter jesteś i nie świruj
jak 2 takt to mozna sciagnac cylek bez odkrecania glowicy ,
sorki ale niewiem czym latasz
4t, patrzylem i te same śruby trzymaja cylinder co i głowice....;(
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Rozpakowanie silnika:D
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 74 zapytań