Temat: Siemanko
Czesc i Czolem
Nazywam sie Łukasz jestem z warmi i mazur interesuje sie grafika komputerowa itp:)
PS.Ma ktos MZ 125/50 SM?:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemanko
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc i Czolem
Nazywam sie Łukasz jestem z warmi i mazur interesuje sie grafika komputerowa itp:)
PS.Ma ktos MZ 125/50 SM?:)
siemaa :D ja mialem mz 125 ale juz poszla paru uzytkownikow ma ale chyba nie na sprzedaz maja za to inne sprzety 125 na sell :)
tylko ze ja potrzebuje 125/50 zarejestrowana niestety;/ inne SM tez moze byc
stoja na allegro jakies mz na 50 tylko ze cena zaraz wieksza :) i to takie troszke 'nijakie' te mz-tki maja :P
kurde tylo sie ciagle zastanawiam czy kupic SM czy enduro;/
SM :) latwiej przerobic sm na enduro mniej kasy Cie to wyniesie. Tylko i wylacznie supermoto! :D
SM bez wątpienia !! użytkownik Ponczo ma yame dtx 125/50 zagadaj do niego bo wiem że sprzedaje
A ile chcesz przeznaczyc na moto? Bo byc moze wiem kto chce sprzedac :D
Cześć,
MZ SM to wdzięczny sprzęt, co do 125/50 -szukaj a znajdziesz, choć niektórzy odradzają takie eksperymenty
A ile chcesz przeznaczyc na moto? Bo byc moze wiem kto chce sprzedac :D
co do kwoty jeszcze nie myslalem nad tym . moglbys dac jakies info na pw o tym moto?
Siema , chyba nie tego szukasz ale posiadam Derbi Sendę 125 SM z 2006 na sprzedaż ,co do tego 125/50 to nie przejmował bym się tym zabardzo...ja swoją 125 śmigam drugi sezon bez uprawnień i dopiero teraz zrobiłem prawko więc jak jeździsz z głową w miejscach publicznych to raczej nic się nie dzieje , nie żebym tak proponował ale tak było w moim przypadku .
niestety musi byc 125/50 ;/
czemu ?
poniewaz dopiero 17 na karku i a1 raczej nie oplaca mi sie teraz robic wiec wole 125/50 kupic
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemanko
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań