Temat: Witam
Witam, mam na imię Marcin i mimo iż jest to mój pierwszy post na forum to już zaliczyłem zlot jako osobnik niezrzeszony ;)
Jestem wraz z użytkownikiem nckPOL współwłaścicielem KTM DUKE LC4 a na zlocie byłem Hondą FMX bombki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, mam na imię Marcin i mimo iż jest to mój pierwszy post na forum to już zaliczyłem zlot jako osobnik niezrzeszony ;)
Jestem wraz z użytkownikiem nckPOL współwłaścicielem KTM DUKE LC4 a na zlocie byłem Hondą FMX bombki.
siema , napisz jeszcze gdzie można cię spotkać było by miło ;]
To teraz oficjalnie... siemasz :)
siema , napisz jeszcze gdzie można cię spotkać było by miło ;]
Spotkać mnie można na ulicach stolicy Warmi i Mazur - w Olsztynie ;)
siema
Siema Marcin miło było poznać , jesteś świetnym przykładem tego , że jesteś dużo wiecej wart od tych którzy dużo mówią , a gdy pada propozycja by sie spotkać , szybko milkną i którzy potrafią tylko napisać Barteksm to trol , ale to wy pizdokleszcze jesteście trolami bo ja już drugi raz zacisnąłem pasa by sie wybrać na spotkanie, a nie pieprze komuś , że tylko potrafi 3400 postów nastukać .
Wy to znaczy kto?
Nie no bądźmy precyzyjni 3408 postów :P :D
no siema ;)
Siemanko:)
Witam, tym razem zza klawiatury
Cześć
Wy to znaczy kto?
Nie zapisuje nicków osób które czasami sie przypierdalają , ale kiedyś przy okazji komus wygarne . Ciebie kurat Gierwi nie widziałem nigdy, żebys sie czepiał bo sam jesteś w top3 :P
dj-mati napisał/a:siema , napisz jeszcze gdzie można cię spotkać było by miło ;]
Spotkać mnie można na ulicach stolicy Warmi i Mazur - w Olsztynie ;)
Witam heh mieszkam blisko Olsztyna;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 65 zapytań