Temat: Sprzedam moja ukochaną 525
Siema wszystkim, z żalem musze sprzedac moja kochanke, towarzyszyła mi w ciezkich chwilach dodajac mi otuchy i sporch zastrzyków adrenaliny. a mianowicie jest to KTM 525 EXC, moto NIGDY nie miało na sobie kół enduro za mojego panowania, 100% supermoto, latałem tylko i wyłacznie po miescie czasami mały las. Dobra czas przejsc do szczegółów:
-silnik jest w swietnej kondycji, nic nie stupa ani nie puka, lada dzien bede wymieniał olej i regulował zaworki,
- co do napedu został załozony nowy z 2 tygodnie temu,
-moto konkretnie doinwestowane a mianowicie :
-kiera renthal fatbar,
-klamka oraz pokrywa hamulca z powerparts,
-została pomalowana rama, wahacz, półki, stópki, i felgi i zostały załozone piasty Thalona,
-nowy kolektor wydechowy z kwasówki robiony na zamówienie,
-moto zostało obklejone w Blitz
-posiada wentylator chłodnicy,
Ogolnie moto mnie wyszło ok 20k
Moto przeżyło jedna glebe o ktorej doskonale juz wiecie przy ktorej został zbity licznik (wylał sie) i przednia felga jest troche skrzywiona, gleba była przy nie wielkich predkosciach moze 10km/h wiec wielkich szkód nie ma. Po za tymi rzeczami moto jest w naprawde bardzo dobrym stanie.
Przebieg przed upadkiem miał 90mth teraz ok 140mth.
Cena jaka mnie interesuje to 16.500zł :) ew zawsze mozemy sie dogadać co do ceny.
Tel. 661-916-047 albo PW :)
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!