Temat: KOŁA MARCHESINI sprzedam
Witam!
Mam do sprzedania koła Marchesini 16.5 x 3.5 przód, 17 x 5 tył z tarczami Braking,zębatką Talon,opony Maxxis(nowe)
GSXR1000
hulajnoga:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KOŁA MARCHESINI sprzedam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Mam do sprzedania koła Marchesini 16.5 x 3.5 przód, 17 x 5 tył z tarczami Braking,zębatką Talon,opony Maxxis(nowe)
Witam!
Od Husky?
gizbicbr napisał/a:Witam!
Mam do sprzedania koła Marchesini 16.5 x 3.5 przód, 17 x 5 tył z tarczami Braking,zębatką Talon,opony Maxxis(nowe)Od Husky?
No ja mam je zrobione pod husqe ale mam jeszcze oryginalne dystanse do Yamahy takiej jak Pawelec
Panie, a ile za te kółka? Tylko odpowiadając na moje pytanie weź Pan pod uwagę ogólnonarodową stagnacje,rosnącą inflację, wakacje za pasem i jesienne wybory!! :lol:
Mniam, ile?
Jesteś jedynym którego znam co kupił nowego Husaberga w salonie więc Ciebie na pewno stać :lol:
4tyś za komplet tak jak napisałem
Jesteś jedynym którego znam co kupił nowego Husaberga w salonie więc Ciebie na pewno stać :lol:
4tyś za komplet tak jak napisałem
Wiedziałem że ktoś pociśnie... :D
gizbicbr napisał/a:Jesteś jedynym którego znam co kupił nowego Husaberga w salonie więc Ciebie na pewno stać :lol:
4tyś za komplet tak jak napisałemWiedziałem że ktoś pociśnie... :D
A co,znasz jeszcze kogoś oprócz Cienkiego? :)
Ja nawet wiem skąd pytanie Cienkiego o te koła. Przeczytał ostatni numer SMImag'a :D
Ja nawet wiem skąd pytanie Cienkiego o te koła. Przeczytał ostatni numer SMImag'a :D
Po co mu koła,przecież wiadomo że on i tak odkupi znowu tego husaberga od Lee Jonesa :lol:
Ładne te kółka
Ładne te kółka
Noo,jeżeli uda mi się skombinować siano to ich nie sprzedam bo aż żal :P
gierwi napisał/a:Ja nawet wiem skąd pytanie Cienkiego o te koła. Przeczytał ostatni numer SMImag'a :D
Po co mu koła,przecież wiadomo że on i tak odkupi znowu tego husaberga od Lee Jonesa :lol:
Poczucie humoru Was nie opuszcza:)
Gdyby przód był 17x3.5 to może bym zawinął. Piękne :)
Gdyby przód był 17x3.5 to może bym zawinął. Piękne :)
Deszczówki na to i śmigaj:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KOŁA MARCHESINI sprzedam
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 79 zapytań