1 Ostatnio edytowany przez Belzebub (2013-02-13 17:45:01)

Temat: HELLo everyone!

Witam wszystkich,

w końcu także dotarłem do Przywitalni ;)
Tak pokrótce : forum czytam od dłuższego czasu (powiedzmy 2 lata), niestety dopiero teraz przyszło się "oficjalnie" przywitać :
- A więc WITAM :) -

Krótko :  jestem przed 30'stką, doświadczenie raczej niewielkie -kiedyś Suzuki GS 400 (trup), trochę VFR, obecnie  DRZ SM (żółta szarańcza), marzeniem oczywiście MechanicznaPomarańcza, ew. extra WR'ka :D
Jak się zaczęło? Od miliona lat zaczytany byłem w "Świecie Motocykli" w którym widziałem pierwsze Enduro - napalony, jakiś czas później pojechałem oglądać KTM'a ('89) i pierwsze przerażenie : moto tak trajkotało, że samo przesuwało się na podnóżku (Boże to jeździ bez kierowcy - później dowiedziałem się że "KTM tak ma"), po przymiarce: łzy - moto ciężkie jak radziecka lodówka, leci mi na każdą stronę, wysoko jak na wieży... musiałem szybko zweryfikować plany :( (a miałem wtedy z 59kg).
Później zobaczyłem pierwsze SM -bodajże przerobiony LC4 : olśnienie - moto lżejszy, niższy, środek ciężkości OK i te zakręty - bajka.
Od tamtej pory choruję, stąd codziennie TU zaglądam... większość z Was znam z forum, innych kojarzę z fotek, a jeszcze innych z "official movie" made in Sulejówek  :P
Jak tylko mogę jeżdżę na zawody jako widz - MP Motocross/Szczecin-Rosówek oraz PP/MP Supermoto Koszalin.

Pozdr. (czyt. : "Gazu i Pi*da")

Hardcore - it's more than music...

2

Odp: HELLo everyone!

:)
http://www.funkydiva.pl/wp-content/uploads/2011/03/hello_kitty_-11.jpg

motoslide.com

3

hehe siemanko :)

4

Barteksm napisał/a:

Hello-Kitty :)

- Leo! WHY ?   :P

Hardcore - it's more than music...

5

for money

motoslide.com

6

witam

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

7

siemanko  :)

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???