Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Do cholery, że też nie przeczytałem tego wcześniej, śmigałem dzisiaj z 4h...
było: BMW G650 Xmoto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do cholery, że też nie przeczytałem tego wcześniej, śmigałem dzisiaj z 4h...
Dodawajcie temat do obserwowanych, wtedy jest większa szansa, że zaglądając do maili przeczytacie powiadomienie i polatamy wspólnie.
To może jutro, w niedzielę, potyramy trochę maszyny po okolicy Krakowa? Proponuję start o 11.30 z Lotos Wieliczka (obok BP Wieliczka). Powiedzmy max. 2-3 godziny.
Hey, jeśli aura będzie sprzyjac i w krzyżu przestanie mnie łamac, to jestem chętny.
EDIT: Wieczorem zamelduję, aby się konkretnie określic.
Hej, moj kat stoi bez napędu, z tyłu wyłamało połowę zębów. Czekam na nowy zestaw.
Hello, jak jutro nie będzie prało żabami z nieba to jestem :-)
Ja będę, jednak piszę się na zamykającego peleton, ponieważ jeszcze nie jestem w pełni sprawny.
Hej, dziś wieczorem latałem ale nikogo nie spotkałem na SM :(
Może postarajmy się bardziej zorganizować i spotkajmy sie w gronie supermoto.
Latanie za plastikami zwłaszcza na prostej, to żadna przyjemność.
Czekam na propozycje :)
Właśnie wróciłem z wieczornego latania i były 3 SM razem z moim. Musisz kiedyś podjechać na "czwartkowe" - 21.00 BPM.
Generalnie w tygodniu nie jeżdżę (wyjątkiem są czwartkowe), ale w weekend chętnie do grupy SM się dołączę.
Właśnie wróciłem z wieczornego latania i były 3 SM razem z moim. Musisz kiedyś podjechać na "czwartkowe" - 21.00 BPM.
Generalnie w tygodniu nie jeżdżę (wyjątkiem są czwartkowe), ale w weekend chętnie do grupy SM się dołączę.
Byłem 2 tygodnie temu, wczoraj trochę się spoznilem.
Jak będziecie latać w jakiś dzien-noc, to dajcie znać.
policho napisał/a:Właśnie wróciłem z wieczornego latania i były 3 SM razem z moim. Musisz kiedyś podjechać na "czwartkowe" - 21.00 BPM.
Byłem 2 tygodnie temu, wczoraj trochę się spoznilem.
Jak będziecie latać w jakiś dzien-noc, to dajcie znać.
Faktycznie byłeś, nie skojarzyłem po nicku i zdjęciu z awatara. Generalnie jestem w każdy czwartek jak tylko pogoda dopisuje.
Jak wpadnie mi do głowy pomysł na weekend to jutro napiszę.
Ja bym preferował latanie w niedzielę, może byc coś w tym deseniu jak ostatnio. Tylko jeśli o mnie chodzi to start pasuje mi nawet od 10.00
Z niedzielą może być różnie. Na razie z prognoza - temp. 14 st., ryzyko deszczu 85%.
Ja też nie dam rady w sobotę, więc sprawdzimy rozwój pogody na niedzielę i najwyżej jutro coś ustalimy.
Mam oczywiście jakąś propozycję nowej trasy jakby nie było innych pomysłów.
Nie śledzę prognoz, ale no nic, zobaczymy jak się będzie zapowiadac.
Patrząc na prognozę na niedzielę, myślę że możemy zaryzykować. Ustalmy 10.00 na BP Wieliczka.
Jeśli nie macie innych pomysłów to proponuję trasę w stronę Wiśniowej/Kasiny. Trochę asfalt, trochę teren, ogólnie pod SM.
Chętni niech potwierdzą obecność w temacie lub sms 883111481.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 68 zapytań