Temat: suzuki drz 400sm k6
witajcie mam pytanie,czy slyszeliscie o jakis blokadach mocy w gaznikach drz400,bo niedawno nabylem taka i prawdopodobnie ma taka blokade,teraz ma 30koni,to mul:)pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » suzuki drz 400sm k6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witajcie mam pytanie,czy slyszeliscie o jakis blokadach mocy w gaznikach drz400,bo niedawno nabylem taka i prawdopodobnie ma taka blokade,teraz ma 30koni,to mul:)pozdrawiam
30 KM - tyle ten motocykl ma faktycznie mocy
30 KM - tyle ten motocykl ma faktycznie mocy
tak,tak mi powiedziano,poniewaz tan motor mial mlodzik i nie mogl by tu jezdzic czyli w uk na swoim prawku,juz zagladalem do tlumika i wudechu,i wszystko z nimi jest ok,zostal tylko gaznik
Hackerowi chodziło że ma tyle co powinien mieć bez modów ;)
Hackerowi chodziło że ma tyle co powinien mieć bez modów ;)
to znaczy?ze bez wkladu finasowego nie bedzie wiecej rumakow ?:(
Raczej tak. DRZ nie jest zbyt mocno wysilonym sprzętem. Suzuka postawiła na żywotność.
Możliwe , ze jest troche zblokowana . w końcu drz mają 40 koni ;) a na zachodzie to częsty manewr dławienia motocykli . Tylko jak ...
40 KM ma katalogowo. Może ma jakieś kryzy w gaźniku. Trzeba by było go wyciągnąć i zobaczyć.
Najważniejsze pytanie ... skąd wiesz że ma 30 KM? Hamownia?
Możliwe , ze jest troche zblokowana . w końcu drz mają 40 koni ;) a na zachodzie to częsty manewr dławienia motocykli . Tylko jak ...
wlasnie jak:),bo chodzi slicznie,extra pali,glos tez jest super ,ma tlumik scorpiona,tylko ta moc jest do dupy
40 KM ma katalogowo. Może ma jakieś kryzy w gaźniku. Trzeba by było go wyciągnąć i zobaczyć.
Najważniejsze pytanie ... skąd wiesz że ma 30 KM? Hamownia?
tego dzieciaka ojciec mowil ze jest zdlawiona do 30 bo jego syn nie mogl by jezdzic nia na swoim prawku po uk
40KM to nie ma nawet mój.
seryjnie jest 34KM na kole więc cudów się nie spodziewaj. A tłumik Skorpiona to oprócz dźwięku raczej żadnych większych fajerwerków Ci nie da.
Możesz jeszcze zobaczyć tutaj, ale wątpię. Musisz się pogodzić z tym że masz DRZ:D
40KM to nie ma nawet mój.
seryjnie jest 34KM na kole więc cudów się nie spodziewaj. A tłumik Skorpiona to oprócz dźwięku raczej żadnych większych fajerwerków Ci nie da.
Możesz jeszcze zobaczyć tutaj, ale wątpię. Musisz się pogodzić z tym że masz DRZ:D
to znaczy ze ta uszczelka,guma,czy jak ja tam zwal ,ma tak wygladac ?
jednym slowem mam ten srodek,wyzucic?a nie bedzie sie zalewal czy cos w tym rodzaju?
Nie będzie. Ten środek dławi dolot z gaźnika do silnika.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » suzuki drz 400sm k6
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 70 zapytań