Odp: I runda PP i MP Gostyń
skrobnij jedna reka. Kiedys sie tylko jedna reka pisalo ;)
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehehe
Franz napisał/a:ps.
szczególne słowa uznania dla 13-stki pucharowej za styl i tempoPotwierdzam :) Słowa uznania dla czołówki a generalnie dla wszystkich, którzy mieli odwagę stanąć na starcie, z taką frekwencją widzę przyszłość dla Supermoto :)
Franz - Dzięki za super walkę :)
dzieki również, stan rywalizacji remisowy :)
Było mega!! Poziom coraz wyższy i to cieszy ;) Szkoda trochę tych, którzy odpadli w eliminacjach do Otwartej i nie pojechali...
Było mega!! Poziom coraz wyższy i to cieszy ;) Szkoda trochę tych, którzy odpadli w eliminacjach do Otwartej i nie pojechali...
Mogli oni przejść do 250tek, dwóch z nich i tak jechało w obydwu klasach
Takie życie- trzeba mieć nadzieję, że przyjadą bardziej zmotywowani na następną rundę :) Fajnie że mogli se pośmigać w klasie 250. A no i podobno fajnie walczyliśmy o miejsce w 2-gim wyścigu otwartej :) Chłopaki mówili, że ciąłem się z 45, więc chyba to ?Ty :)
Fajny weekendzik :)
Poziom po pierwsze wysoki, po drugie, co moim zdaniem jest Super, wyrównany! Dzięki temu cała stawka 30 zawodników mieściła się w 10 sekundach, a pierwsza dziesiątka w 2 sekundach. To sprawia, że walka jest przez cały wyścig :)
to racja, poziom coraz wyższy i bardzo wyrównany, walka, duble, wyprzedzanie, gleby, było wszystko :)
Kuba daj no jakiś fotek kawałek :)
Kuba ! Kuba ! Kuba !
właśnie za to podstępne wyprzedzenie mógłbyś się postarać tylko bana nie dawaj haha :P
A no i podobno fajnie walczyliśmy o miejsce w 2-gim wyścigu otwartej :) Chłopaki mówili, że ciąłem się z 45, więc chyba to ?Ty :)
Tak to ja. Dzięki za równą walkę koło w koło. Okazałeś się lepszy, więc gratulacje ! ! ! :)
BTW. Ja też mogę napisać artykuł jak to o 4:20 nad ranem dotarłem do domu hehe.
Ale ja żadnych fotek nie robiłem ;-)
BTW. Ja też mogę napisać artykuł jak to o 4:20 nad ranem dotarłem do domu hehe.
Jakieś przygody?
Ale ja żadnych fotek nie robiłem ;-)
Potwierdzam - nie widziałem, żeby Jakubek pstrykał fotki w czasie jazdy ;)
Jakieś przygody?
Nie - tak daleko mam do domu i byłem fizycznie wykończony po tym gonieniu za Tobą ;)
Meeega fajna runda:)
Cieszy fakt, ze tylu zawodników nowych... jest to jedyna ( asfaltowa) dyscyplina motocyklowa ktora sie rozwija;)
wydaje mi sie , ze 1 raz zdazyło sie w polskich wyscigach, zeby kogos nie zakwalifikowali do wyscigu...
Zabawa, fajna, dla mnie bez zadnej glebki, co cieszy mnie szczegolnie, po bardzo ,, GLEBOWYM" zeszłym sezonie.
Łukasz #17 co sie stało z Toba w 2 wyscigu 250?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 74 zapytań