151

Odp: I runda PP i MP Gostyń

skrobnij jedna reka. Kiedys sie tylko jedna reka pisalo ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

152

Crazy_Russian napisał/a:

skrobnij jedna reka. Kiedys sie tylko jedna reka pisalo ;)

hehehe

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

153

tegma napisał/a:
Franz napisał/a:

ps.
szczególne słowa uznania dla 13-stki pucharowej za styl i tempo

Potwierdzam :) Słowa uznania  dla czołówki a generalnie dla wszystkich, którzy mieli odwagę stanąć na starcie, z taką frekwencją widzę przyszłość dla Supermoto :)

Franz - Dzięki za super walkę :)

dzieki również, stan rywalizacji remisowy  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

154

Było mega!! Poziom coraz wyższy i to cieszy  ;)  Szkoda trochę tych, którzy odpadli w eliminacjach do Otwartej i nie pojechali...

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

155

ciechu napisał/a:

Było mega!! Poziom coraz wyższy i to cieszy  ;)  Szkoda trochę tych, którzy odpadli w eliminacjach do Otwartej i nie pojechali...

Mogli oni przejść do 250tek, dwóch z nich i tak jechało w obydwu klasach

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

156

ciechu napisał/a:

Takie życie- trzeba mieć nadzieję, że przyjadą bardziej zmotywowani na następną rundę :) Fajnie że mogli se pośmigać w klasie 250. A no i podobno fajnie walczyliśmy o miejsce w 2-gim wyścigu otwartej :) Chłopaki mówili, że ciąłem się z 45, więc chyba to ?Ty :)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

157

Fajny weekendzik :)
Poziom po pierwsze wysoki, po drugie, co moim zdaniem jest Super, wyrównany! Dzięki temu cała stawka 30 zawodników mieściła się w 10 sekundach, a pierwsza dziesiątka w 2 sekundach. To sprawia, że walka jest przez cały wyścig :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

158

to racja, poziom coraz wyższy i bardzo wyrównany, walka, duble, wyprzedzanie, gleby, było wszystko  :)

Kuba daj no jakiś fotek kawałek  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

159

Kuba ! Kuba ! Kuba !

160 Ostatnio edytowany przez danielmik (2011-05-23 11:24:18)

właśnie za to podstępne wyprzedzenie mógłbyś się postarać tylko bana nie dawaj haha :P

161

tegma napisał/a:

A no i podobno fajnie walczyliśmy o miejsce w 2-gim wyścigu otwartej :) Chłopaki mówili, że ciąłem się z 45, więc chyba to ?Ty :)

Tak to ja. Dzięki za równą walkę koło w koło. Okazałeś się lepszy, więc gratulacje ! ! !  :)

BTW. Ja też mogę napisać artykuł jak to o 4:20 nad ranem dotarłem do domu hehe.

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

162

Ale ja żadnych fotek nie robiłem ;-)

jakubek

163

ciechu napisał/a:

BTW. Ja też mogę napisać artykuł jak to o 4:20 nad ranem dotarłem do domu hehe.

Jakieś przygody?

jakubek

164

jakub napisał/a:

Ale ja żadnych fotek nie robiłem ;-)

Potwierdzam - nie widziałem, żeby Jakubek pstrykał fotki w czasie jazdy   ;)

jakub napisał/a:

Jakieś przygody?

Nie - tak daleko mam do domu i byłem fizycznie wykończony po tym gonieniu za Tobą  ;)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

165

Meeega fajna runda:)

Cieszy fakt, ze tylu zawodników nowych... jest to jedyna ( asfaltowa) dyscyplina motocyklowa ktora sie rozwija;)

wydaje mi sie , ze 1 raz zdazyło sie w polskich wyscigach, zeby kogos nie zakwalifikowali do wyscigu...

Zabawa, fajna, dla mnie bez zadnej glebki, co cieszy mnie szczegolnie, po bardzo ,, GLEBOWYM" zeszłym sezonie.

Łukasz #17  co sie stało z Toba w 2 wyscigu 250?

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski