1 Ostatnio edytowany przez bartekt (2011-03-26 15:04:53)

Temat: Kombinezon Hein Gericke + Buty Forma

Witam,

Sprzedam 2 częsciowy kombinezon Hein Gericke tekstylny. Kurtka czarna z nibieskimi wstawkami + bialy tribal, spodnie czarne (spodnie sa skorzano-materialowe) kobinezon w bardzo dobrym stanie, zadnych przetarc, praktycznie bez sladow uzytkowania.

Kurtka ma odpinane ocielenie i wyjmowane ochraniacze (przedramie, łokcie, barki i plecy).

Rozmiar XL jezdzil w nim wujek 180-185cm wzrostu ok 80-90kg wagi, na mnie jest troche za duzy mam jakies 192cm wzrostu i waze ok 75kg i na wzrost daje rade, ale jest poprostu za szeroki i troche na mnie wisi. Takze jesli masz 180-190cm i wazysz ok 85kg to bedzie na Ciebie idealny :)

Mam rowniez buty Forma rozmiar 43 w super stanie, rowniez pratycznie bez sladow uzytkowania, niestety sa na mnie troszeczke za male, poniewaz mam rozmiar 44-44,5 i co prawda moge sie w nie wcisnac, ale troche mnie uciskaja.

Co do ceny, to czekam na propozycje, ani kombinezon, ani buty nie sa mi potrzebne, a zbieram na jakas fajna kurtke wiec, oddam za rozsadne pieniadze w dobre rece.

na terenie Warszawy mozna zobaczyc, przymierzyc i odebrac kobinezon i buty.

na zdjeciach stroj jest troche przykurzony bo lezal cala zime w szafie w zakladzie. (Sorry za jakosc zdjec, ale to zdjecia z telefonu, bo lustrzanka jest w serwisie :/)

[url]http://img849.imageshack.us/g/img00226201103261334.jpg/[/url]

Kontakt:

607-692-154
gg. 2708112
albo PW

2

Odp: Kombinezon Hein Gericke + Buty Forma

hehe mam dokładnie ten sam problem co Ty cieżko dostać kombi na 190 cm i 75 kg :D

motoslide.com

3

Dlatego warto byc chudym leszczem jak ja i kupic kombi od Brzozy za 4 stówki:)))

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

4

Mi sie tez to kombi podobało i cena mi sie podobała , ale Brzoza powiedział , że nie będzie to na mnie leżało

motoslide.com

5

Barteksm napisał/a:

hehe mam dokładnie ten sam problem co Ty cieżko dostać kombi na 190 cm i 75 kg :D

musisz więcej wpierdalać i na siłownie :P

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

6

a tam

motoslide.com

7

dobra Panowie! niech ktos kupi bo mi brakuje kasy na motor! bylem dzis ogladac napalilem sie! potrzebuje kasy i musze szybko sprzedac ten stroj!

8

Poszukalem po allegro i mysle ze cena 350zl za kombinezon i 250zl za buty bedzie ok. jakby ktos chcial wszystko razem to bedzie troche taniej.