Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
ja i tak z nas wszystkich bylem najlepiej ubrany :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja i tak z nas wszystkich bylem najlepiej ubrany :D
Dzis kolo 7.30 widziane lc4 prestige na leonharda na wysokosci statoila, śledziu to Ty ?
Nie to nie ja, byłem na wakacjach w tym czasie :)
Jeśli ktoś chce to mogę zabrać 2 moto i jeźdzców z Olsztyna do Torunia na tor w sobote rano.
784 484 412
przed chwila znow widzialem te lc4 czarne, kierownik z plecaczkiem na leonharda, zna ktos, mozna by polatac?
Nie śpimy
Panowie Olsztyniaki, poradźcie mi gdzie w olsztynie zregenerują mi głowicę od XR?
Na bałtyckiej firma CRG, od zawsze regenerujemy tam glowice i nigdy żadnych problemów...
[url]http://www.crgolsztyn.pl[/url]
przy Tesco masz Snarskiego - od lat robimy u nich przeróżne rzeczy i nigdy niczego nie spierdolil - choć najtańszy nie jest oczywiście
Dzięki Panowie.
Trochę podzwoniłem i chyba jednak prześlę głowicę do DZIAK [url]http://dziak.pl/#oferta-regeneracja-podzespolow-silnika[/url]
a jakie prace wchodza w regeneracje Twojej głowicy ?
Moto chce zostawić dla siebie, co za tym idzie chcę mieć już spokój z górą. Głowicę chcę kompleksowo zregenerować, wymiana gniazd prowadnic, zaworów, sprężyn, uszczelniaczy itp.
jutro 05.10.14 rozgrywane są mistrzostwa strefy północnej w MX. Miejscowość Grabinek koło Ostródy. Kto chce pokibicować, niech wpada. Pogoda ma być super, a to prawdopodobnie jeden z ostatnich dni w tym roku na upalanie sprzęta.
treningi od 10:00
wyścigi od 12:00
ode mnie będzie spora ekipa
Gajos pw :)
Nie spimy panowie!
Siema ! zyje tu ktos jeszcze ?? Pisze sie ktos na jutro polatac jak pogoda dopisze ?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 72 zapytań